Reviews

MAC Illustrated by Rebecca Moses - review, swatches en een look

Hebben jullie deze week het review filmpje van de palettes uit de MAC Illustrated by Rebecca Moses collectie gezien? Ik ben behoorlijk enthousiast over deze handige, bruikbare en mooie palettes. Er zijn er twee, een Plum en een Brown versie, beide zijn geschikt voor eigenlijk iedereen en prima van kwaliteit. Welke zou jij kiezen? Kijk maar even mee naar mijn review, misschien helpt het?

De Illustrated by Rebecca Moses collectie is niet zo groot en bestaat alleen maar uit een paar make-up sets, kwastensetjes en deze twee palettes. De illustraties op de verpakking zijn ontworpen door Rebecca Moses, ik vind ze een leuke en artistieke uitstraling hebben! Ik heb beide palettes vorige week besteld in de online shop van De Bijenkorf en was eigenlijk blij verrast toen ik ze binnenkreeg afgelopen dinsdag.

De palettes zijn behoorlijk groot, maar wel compact genoeg om makkelijk mee te nemen

Om het palette zit een kartonnen hoesje met daarop een getekend stappenplan hoe je de oogschaduws zou kunnen gebruiken, maar natuurlijk kan dat ook prima op een andere wijze, net wat je leuk vindt

Aan de binnenkant van het kartonnetje staat het stappenplan ook nog in andere talen

De palettes zelf zijn gemaakt van zeer stevig kunstof, de buitenkant is gemaakt van materiaal dat niet snel vies wordt en, volgens mij, niet makkelijk kan beschadigen. Handig, want zo kun je het palette met een gerust hart meenemen als je weg gaat, dat is zeker niet met alles (face) palettes het geval. In de palettes vind je een combinatie van 4 oogschaduws, een blush en twee lipsticks in vaste vorm, samen met een kwastje en een grote spiegel. Om de look af te maken zou je eigenlijk nog een oogpotlood of eyeliner en een mascara nodig hebben, een blush of poederkwast is ook wel makkelijk denk ik.


Het Plum palette is degene met de blauwe ogen en het Brown palette die met de groene ogen, maar dat wil niet zeggen dat je als je blauwe ogen hebt moet kiezen voor het Plum palette, het is ook erg mooi bij groene ogen

Lekker stevig en compact, ze zijn veel mooier in het echt dan op de foto

Op de achterkant vind je nog een sticker met daarop exact de kleuren die in het palette zitten

Het duo kwastje dat bij het palette zit is heel goed van kwaliteit, de 275SE is een fluffy, schuine oogschaduwkwast waarmee je oogschaduw kunt aanbrengen en blenden. Het lippenseeltje 316SE brengt de lipsticks netjes aan en verdeelt deze goed over de lippen

Boven op de foto zie je Brown en onder Plum, welke vind jij de mooiste? Ik laat ze je hierna even van dichtbij zien....

MAC Illustrated by Rebecca Moses Brown palette


v.l.n.r. Orb, All that glitters, Smoked sepia en Showstopper


V.l.n.r. Melba powder blush, Ravishing en Myth lipsticks

MAC Illustrated by Rebecca Moses Plum Palette

v.l.n.r. Yogurt, Plum reduction, Romance me & Heather belles


v.l.n.r. Mocha powder blush, Blankety en Syrup lipstick

De kwaliteit van de palettes is heel goed, de oogschaduws zijn van typische MAC kwaliteit, de kleuren zijn mooi gepigmenteerd, goed aan te brengen en te blenden. De combinatie van matte en glanzende tinten maakt het veelzijdige palettes die prima zijn te gebruiken voor zowel een neutrale dagelijkse look of juist een wat heftigere avondlook, net wat je zelf leuk vindt.
De blushes en lipsticks zijn rustig van tint, niet al te fel waardoor ze makkelijk in gebruik zijn, je kunt de kleuren eventueel iets opvallender maken door een extra laagje op te brengen. De lipsticks zijn stuk voor stuk mooi, Ravishing is zeker een van mijn favoriete MAC lipsticks en de combinatie Blankety en Syurp zorgt bij mij voor een mooie, donkerroze lip....toch ook wel weer heel mooi, al hou ik niet zo van roze lippen.

De MAC Illustrated by Rebecca Moses collectie is momenteel te vinden bij de MAC counters in De Bijenkorf, de Face kit/palettes kosten EUR 55,00 per stuk. Dat is natuurlijk niet heel goedkoop, maar als je de ziet wat je voor dat bedrag koopt (4 oogschaduws, een blush en 2 lipsticks) en de kwaliteit in oog neemt, dan is dit een prima prijs. Natuurlijk moet je voor jezelf afwegen of je het echt nodig hebt, maar gezien de kwaliteit is het zeker een aanrader! Bekijk ook even het filmpje nog even dat ik gemaakt heb, dan kun je de palettes ook even in het echt zien!

Heb je de MAC Illustrated by Rebecca Moses collectie al van dichtbij bekeken? Welke van de palettes vind jij het mooiste? En welke vind jij mij het beste staan?

Deel dit artikel
Back to top