Blogs & Editorial

Malou's favoriete nagellakjes zomer 2013

Zijn jullie ook zo gek op gekleurde nagellak? Ik wel hoor, je zult mij maar zelden zien zonder nagellak, het is ook zo''n leuke manier om een outfit net even wat extra''s te geven. Maar kiezen tussen al die mooie kleurtjes is heus niet zo makkelijk, er zijn er ook zo veel. Toch heb ik maar een paar nagellakjes die ik echt heel vaak draag, maar die vergeet ik altijd te delen met jullie. Tot vandaag want ik heb ze nu even allemaal op een rijtje gezet....mijn favoriete nagellakjes van dit moment!

Yves Saint Laurent - 18 Blue Majorelle

Dit lakjes van Yves Saint Laurent heb ik van mijn nichtje gekregen. Zij is schoonheidsspecialist en ik heb een tijdje bij haar gelnagels laten zetten. Ik deed meestal transparant en liet mijn nagels dan gewoon in een kleurtje lakken. Zo kon ik het er weer zelf afhalen en er een andere kleur op doen. Want vier weken met dezelfde kleur nagellak rondlopen, dat gaat mij niet lukken. Deze kleur deed zij toen altijd op mijn nagels, en uiteindelijk heb ik hem van haar gekregen. Ik was bijna de enige die deze kleur altijd op wilde. De mooie nagellakjes van Yves Saint Laurent kosten EUR 24,95 en zijn o.a. verkijgbaar bij De Bijenkorf. 

O.P.I - Charged Up Cherry
Charged up Cherry is denk ik het eerste lakje dat ik heb gekocht van OPI. Het is een lakje uit de gewone, vaste collectie, dekt in twee laagjes en is gewoon een prachtige kleur die overal wel mee gecombineerd kan worden. Lakjes van OPI kosten EUR 14,25, en zijn onder andere te koop bij Parfumerie Douglas, maar ook via Asos.  

Bourjois - 18
Nummer 18 van Bourjois is echt perfect. Jullie hebben hem misschien wel eens voorbij zien komen in Behind the Beautyscenes ergens in april of mei. Deze kleur is zo perfect, echt een jeanskleur. Hij lakt makkelijk, blijft zeker een weet zitten zonder te chippen en ligt nog steeds in de winkels. Deze lakjes van Bourjois kosten EUR 8,49 en zijn onder andere bij Etos en Bol.com verkrijgbaar. 

Mary Kay - Coral Stone
Dit nagellakje heb ik een keer van mijn moeder gehad. Volgens mij zijn er een aantal verkooppunten van Mary Kay in Nederland, maar dit merk wordt vooral verkocht door particulieren. De kleur is in ieder geval prachtig, als lippenstift vind ik deze kleur ook altijd heel erg mooi. Geen idee hoeveel zo’n flesje kost.. hij is wel al bijna op, dat zegt eigenlijk al genoeg.

Essence - Blue Addicted (oude verpakking)
Dit glitternagellakje van Essence vind ik echt ontzettend mooi. Ik heb helemaal geen nagellak van Essence, alleen dit lakje. Ik vind de flesjes niet zo mooi en qua nagellakjes trekt Essence mij gewoon niet zo heel erg. Maar deze vind ik echt prachtig. Ik draag hem altijd met een laagje blauwe nagellak, maakt niet uit welke kleur of welk merk, en daarover één laagje Blue Addicted. De lakjes van Essence kosten maar EUR 1,69 en zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister. 

Essie - Cute As A Button
Cute as a Button is één van de weinige lakjes die echt bijna op is, samen met die van Mary Kay en de nummer 18 van Bourjois. De lakjes van Essie zijn sowieso allemaal prachtig, hebben een mooie finish en een goede kwaliteit. Dit is zo’n kleurtje waarvan iedereen altijd vraagt; Welke kleur nagellak is dat? En van welk merk? Ik ben niet goed in namen van nagellakjes onthouden, maar van deze weet ik standaard de naam. Essie nagellakjes kosten EUR 9,99, onder andere te koop bij Bol.com, Etos en DA. 

Deborah Lippmann - Don''t Tell Mama
Voor alle lakjes van Deborah Lippmann zwicht ik, maar deze donker groene kleur is echt perfect. Perfect bij donkere jeans, donker jurkje, zwarte outfit.. Ja, dit is wel mijn standaard kleur in de herfst/winter. De lakjes zijn niet goedkoop, maar als je eenmaal een lakje van DL hebt, dan begrijp je waarom ze zo duur zijn (en wil je er alleen maar meer …). EUR 22,50, te koop in de webshop van de Bijenkorf. 

Make-up Studio - M64
Deze teal kleur heb ik pas sinds kort, maar is echt een prachtige kleur. De lakjes van Make-Up Studio zijn wel wat dik waardoor ze wat moeilijker te lakken zijn, dat merkte ik pas nu ik allemaal verschillende merken door elkaar swatchte. De kleur op de foto van ver af geeft de kleur het beste weer, echt heel mooi! De prijs van een lakje is EUR 12,50, Make-up Studio wordt onder andere verkocht op de webshop van Het Cosmeticahuis. 

Ik heb nog wel een paar andere lakjes die ik altijd pak, maar dat zijn Limited Editions en dus niet meer te verkrijgen. Deze lakjes zitten allemaal in de standaard collectie en kunnen jullie dus ook nog kopen! Hebben jullie ook een aantal lakjes die jullie altijd weer uit de kast pakken, waardoor andere kleuren blijven staan? Laat het mij zeker even weten, ik hou wel van een nieuwe ontdekking!
Deel dit artikel
Back to top