Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 32 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie, junior redactrice Malou en de dochter van Debbie, Bo zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Malou:
De salontafel begint al gezelliger te worden! Bloemetjes gehaald op de markt samen met mijn moeder :)

Zaterdagavond waren vrienden van ons bij ons langs geweest, altijd weer gezellig!

Zondag feestje van Dennis'' oom en tante, heerlijk taart van Tummers uit Heemstede. Daarna golfen met zijn allen, de foto''s van het mislaan zal ik jullie besparen, en ''s avonds bbqen, ontzettend gezellig!

Hunter twee jaar geworden afgelopen week!

#liftselfie!! Naar de verjaardag van Sacha

Spekkoek gehaald, echt goddelijk!

Nieuw vaasje, bang bang..

Bij de nagelbar in de Bijenkorf in Amsterdam! Ohhh, ik kon mij inhouden. Maar binnenkort ga ik weer een lakje van DL aan mijn stash toevoegen, wat een mooie lakjes zijn dat toch!

Bo:

Een beetje met foto''s en apps spelen vind ik altijd leuk, ik hou van fotograferen

Flowers

Nieuwe schoenen van Zara!

Nog steeds favoriet, mijn tijgershirt....zie je onze huistijger ook op de foto staan?

Vandaag ga ik met mijn BFF Roy en vriendje Martijn naar de YouTube beach party, met de trein en we moesten hier inchecken?
Debbie:

Ik kwam voor een cadeautje voor ons nieuwe neefje, maar ging ook naar huis met deze Supertrash Dribble Boots, altijd goed natuurlijk in de sale

Emo is lekker lui op de beautyzolder

rode lippen en MAC.....de perfecte combinatie voor een nieuwe profielfoto. De tutorial van de look vind je hier

Chanel''s superstition collectie is mooi, binnenkort laat ik jullie alles zien

Ik wist niet dat musk in parfums zo lekker kon zijn! Weten jullie dat Narciso Rodriquez parfums al 10 jaar een groot succes zijn? Deze Musc parfum olie is helaas niet in Nederland te koop en dat is echt jammer. Mocht je deze in het buitenland kunnen bemachtigen, als musk-fan, dan moet je dat direct doen! Goddelijk lekker!

Binnenkort eindelijk te koop, donkere kleuren van MAC prep + prime beauty balm SPF 35, nu ook in een kleur die past bij mij

Eindelijk tijd om naar de kapper te gaan, iets lichter bij de aanzet, wat dunne highlights en weer even in model geknipt! Ik ga altijd naar Yourstyle kapsalon in Puttershoek, ze verkopen er (en werken met) ook Moroccanoil

Sem''s grote wens is uitgekomen, een WII U met Lego City Undercover, echt een geweldig spel, zelfs ik vind het leuk!

KOH Rockchick is en blijft een geweldige kleur, love it!

Kijk, daar wordt je als Moroccanoil fan blij van, nieuwe producten! Nu ook een hydraterende lijn en een clarifying shampoo, ik moet ze allemaal nog testen, kom er snel op terug!

Hemels....Dior Galaxie en Destin nagellak....
Als jullie ons volgen op Instagram of Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via deze kanalen geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Malou (@maloumeeuwes) en Bo (@Bokado). Volgende week zijn we er weer!
Deel dit artikel
Back to top