Reviews

Chanel Coco Noir Bath & Body - zwart stimuleert de zintuigen

Natuurlijk kun je ''s ochtends of ''s avonds even snel onder de douche stappen, waarbij je vluchtig wat douchegel op een showerpuff doet waarmee je je lichaam schoonmaakt. Maar....je kunt er ook een luxe verwenritueel van maken, waarbij je net even met wat meer zorg geniet van een lekkere luxe douchegel, zoals de nieuwe Chanel Coco Noir foaming shower gel. Fijn dat deze bijzondere parfum eindelijk ook een uitbreiding heeft gekregen, ik heb er direct ruimte voor gemaakt in mijn badkamer.

Chanel Coco Noir is de nieuwste parfum van het huis Chanel (al was de introductie alweer een jaar geleden), een parfum dat best verrassend is...iets wat ik vorig jaar ook heb geschreven in mijn artikel over de introductie van deze geur. Een geur die fris opent, maar na korte tijd al goed de vrouwelijke noten van rozen, narcis, jasmijn en geranium vrij laat, de basis is een tikje oosters, maar wel op een open en frisse manier. 

Om de geur iets toegangelijker te maken qua prijs, heeft Chanel nu een kleine, handige sprayflacon met een inhoud van 35 ml eau de parfum op de markt gebracht. Niet echt goedkoop te noemen, je betaalt nl. nog steeds EUR 70,00. Maar dat is natuurlijk wel minder dan de aanschafprijs van de prachtige glazen flacon die je in dit artikel kon zien. Ik ben vooral blij met het handzame formaat, deze neem je toch makkelijker mee op reis.

De flacons met Foaming shower gel (EUR 44,50 200 ml) en Moisturizing body lotion (EUR 52,00 200 ml) zijn gemaakt van mooi, glanzend zwart kunststof, zodat de flessen wel veilig en handzaam zijn in de badkamer. De shower gel schuimt licht, droogt de huid niet uit en laat mijn huid de hele dag subtiel ruiken naar Coco Noir. Als ik een iets sterkere geur wil, dan combineer ik de shower gel met de body lotion en de parfum, dan is er geen twijfelen aan....ik draag Coco Noir. De body lotion is een vrij dunne bodylotion die mijn huid goed verzorgt en een heel subtiele glans achterlaat, maar gelukkig geen plakkerig gevoel achterlaat.

De nieuwe producten zullen vanaf deze week te vinden zijn bij de bekende Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, Parfumerie Douglas, ICI Paris XL en andere luxe parfumeriëen.  Kies jij ook weleens voor bad- en body producten in de geur van lievelingsparfum? Of hou jij het toch liever neutraal?

Deel dit artikel
Back to top