Reviews

Video - eerste indruk nieuwe producten Catrice & Essence

Zijn jullie al bij het Kruidvat langs geweest? Hebben jullie de nieuwe producten van Catrice en Essence al gezien? Bij mijn Kruidvat had ik afgelopen week als wat nieuwe lipbalms meegenomen en de matte lipstick Matt-erial girl, maar gisteren kreeg ik ook een aantal andere producten binnen. Ik heb ze even vastgelegd op video, kijk je mee naar de eerste indruk?

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik altijd meer onder de indruk ben van de producten van Catrice dan die van Essence. Catrice is een klein beetje duurder, maar de producten en kleuren zijn net wat chiquer zowel qua verpakkingen als qua kleuren. Essence is toch wel een typisch jonge meiden merk, met kleuren die vooral mooi glanzend zijn maar meestal weinig pigment bevatten. 

Kortom, ga vooral voor de producten van Catrice, al is het nail art assortiment van Essence wel heel leuk als je graag experimenteert met nail art. Wil je wel één van deze tasjes winnen? Hou mijn Instagram en Twitter dan zeker even in de gaten in de komende week! En wil je graag reviews zien van deze producten? Laat dan weten waar je nieuwsgierig naar bent, wie weet komen ze nog een keer voorbij!

Deel dit artikel
Back to top