Nieuws

Win een workshop & goodiebag bij de Inglot pop-up store in Rotterdam

Begin augustus 2013 heeft Inglot een pop-up store geopend in Rotterdam! Eindelijk kunnen ook de Rotterdamse make-up liefhebbers in hun eigen stad neuzen tussen de meer dan 1.000 verschillende make-up producten van het, voor oorsprong, Poolse make-up merk. Om dit heugelijke feit te vieren heb ik een leuke winactie voor jullie, waarbij je een workshop met goodiebag t.w.v. EUR 120,00 kunt winnen, ik geef er drie weg!

Inglot is imiddels alweer een jaartje of twee gevestigd in Nederland, in Amsterdam vind je de prachtige flagshipstore in de Van Baerlestraat (om de hoek van de P.C. Hooftstraat) en inmiddels zijn er ook vestigingen van Inglot te vinden in Amersfoort en Eindhoven en nu dus ook aan de Lijnbaan 61 in Rotterdam. Helaas is de online shop momenteel even uit de lucht, maar die komt natuurlijk ook snel weer terug.

In de pop-up store vind je vrijwel het complete Inglot assortiment, een heerlijke selectie van 400 nagellakken, 550 oogproducten en 300 producten voor het gezicht zoals poeders, foundations en blushes. Maar dat is nog lang niet alles, je vindt er ook fijne make-upkwasten, nepwimpers en opbergsystemen, alles wat je al make-up addict maar kunt wensen.

het interieur van de Inglot pop-up store aan de Lijnbaan 61 in Rotterdam

fijne nieuwe matterende poeders!

veel nepwimpers, van "gewone" zwarte tot uitbundig gekleurde
Inglot

staat vooral bekend om het handige Freedom system, het systeem waarmee je zelf jouw ideale make-up palette kunt samenstellen tegen een gunstige prijs. Vrijwel alle oogschaduws en blushes zijn bij Inglot los te koop, zonder "verpakking". Deze make-up pannetjes kun je opbergen in één van de Freedom system doosjes, die je er dus los bij moet kopen. Onhandig? Nee, juist niet want zo kun jij bijvoorbeeld een eigen palette van 4 kleuren oogschaduw naar keuze samenstellen en hoef je geen kant-en-klare combinatie te kopen. Dat is zeker fijn, want hoe vaak heb je niet zo''n palette gekocht waarbij je maar 3 van de 4 kleuren gebruikt....dat hoeft niet meer als je een "eigen palette" samensteld.


Vorige week was ik in de pop-up store en mocht ik een 10 pans palette samenstellen, normaal gesproken zorgen ze er in de winkel voor dat alles netjes in het palette zit, maar ik wilde het zelf doen en voor jullie op de foto zetten zodat jullie zien hoe het werkt.

10 doosjes met elk een oogschaduw, op de doosjes zit een sticker met het nummer van de oogschaduw

ik heb voor in het palette gekozen voor een mix tussen de nieuwste Rainbow oogschaduws en vijf matte, natuurlijke tinten. Rainbow oogschaduws bestaan uit 3 kleuren oogschaduw per pannetje, met een vrij glanzende finish

Het 10 pans palette kost, inclusieg oogschaduws EUR 75,00, al zijn de Rainbow oogschaduws wel iets duurder (moet nog even checken hoeveel duurder precies). Het palette is heel stevig en het half doorschijnende deksel zit vast met sterke magneten. 

Wil je de deksel verwijderen? Schuif deze dan van het palette, eraf trekken lukt bijna niet door de sterke magneten. Je kunt zo''n palette dus zonder problemen mee op reis nemen!

In de kartonnen doosjes zitten de oogschaduws heel goed verpakt in een hermetisch afgesloten plastic verpakking. Het kost wat moeite om ze open te maken, maar hygienisch is het wel! Op de achterkant staat opnieuw het nummer en ook de inhoud, er zit 2,5 gram oogschaduw in een pan en dat is best veel

Om je een idee te geven van de maat....het zijn vrij grote oogschaduws zoals je kunt zien

De pannetjes zitten met magneetjes, goed vast in het palette en ze zullen er zeker niet uitvallen. Wil je ze er toch uithalen? Dan moet je een speld of iets duns gebruiken om ze eruit te wippen!

de swatches met links Rainbow eye shadow 129 en rechts 131

links Rainbow eye shadow 132 en rechts 133
Rainbow eye shadow 135

Om te laten zien dat Inglot echt niet alleen knalkleuren in het assortiment heeft, heb ik de onderste rij voorzien van mooie basic matte oogschaduws die perfect zijn voor een natuurlijke, rustige look.  De keuze is echt enorm, van fel gekleurend en glitterend tot rustig naturel en mat, Inglot heeft echt van alles, misschien ook wel een dupe van de kleur die allang uit de collectie is bij een ander merk?

v.l.n.r. eye shadow matte 327, 328, 329, 360 en 378

de prijzen van het Freedom system, alle prijzen zijn inclusief de producten zoals oogschaduws. Je ziet dat je goedkoper uit bent naarmate je een groter palette koopt. 

De producten van Inglot zijn echt prima van kwaliteit, ik ben vooral onder de indruk van de matte oogschaduws, die ga ik zeker vaker dragen. Ik ben zelf nooit echt gek op fellere kleuren, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de Rainbow eye shadows niet fijn zijn, dat zijn ze namelijk wel. Ze hebben een prima pigmentatie met een mooie shimmer, de delen met glitters erin zijn wel iets harder van structuur dan die zonder glitters, maar dat is logisch en niet anders bij andere merken. Het Freedom system is echt ideaal, zeker als je dit soort grote palettes handig vindt om mee te werken, ze zijn groot en stevig, ook ideaal voor de (hobby) visagist!

Win-actie : win 1 van de 3 workshops met goodiebag naar keuze t.w.v. EUR 120,00
Beautyliefhebbers opgelet! Beautyscene mag drie INGLOT make-up workshops weggeven, inclusief het uitzoeken van producten, t.w.v. EUR 120,00 in totaal. Tijdens deze workshop krijg je beauty tips en advies van de professionele INGLOT make-up artist. Na kennis gemaakt te hebben met de 400 verschillende nagellakken, meer dan 550 oogproducten en meer dan 300 producten voor het gezicht, mag je zelf voorEUR  60,00 aan producten uitzoeken in de Pop Up Store. Zo kun je zelf direct aan de slag met jouw favoriete INGLOT producten, uiteraard kun je zelf daarna nog meer shoppen als je wilt.

Wat moet je doen?

  • Like de INGLOT Facebook pagina
  • laat een comment achter bij dit artikel waarin je vertelt aangeeft waarom jij benieuwd bent naar de producten van Inglot
  • Deze actie loopt van maandag 19 augustus tot en met 1 september 2013. De make-up workshop vindt plaats in de INGLOT Pop Up Store in Rotterdam en kan zelf ingepland worden, je kunt er in principe t/m eind december 2013 terecht
Je vindt de Inglot Pop-up store aan de Lijnbaan 61 te Rotterdam, deze blijft daar in elk geval t/m eind december 2013. De adresgegevens van de andere filialen van Inglot vind je hier, een bezoekje brengen aan de flagshipstore in Amsterdam is echt een aanrader! Doe jij mee met de winactie?
Deel dit artikel
Back to top