Reviews

MAC Veluxe pearlfusion Smokeluxe & Pinkluxe swatches

MAC introduceerde onlangs 6 nieuwe oogschaduwpalettes in een totaal nieuwe vorm, dit keer eens niet in ronde of vierkante pannetjes. Nee, de Veluxe Pearlfusion oogschaduws zijn in een streepjesvorm opgenomen in het vierkante palette, waardoor ze behoorlijk lijken op de Shimmerbricks van Bobbi Brown. Ik heb er twee voor jullie getest, kijk je even mee naar de review en de swatches?

De MAC Veluxe Pearlfusion oogschaduws zijn verkrijgbaar is 6 verschillende varianten, in dit artikel kun je ze allemaal nog even terugzien. De oogschaduws hebben een heel luchtige structuur, ze voelen cremig i.p.v. poederig aan als je ze aanraakt, maar eenmaal op de huid zien ze eruit als normale poederoogschaduws. De oogschaduws hechten door de formule wel erg goed aan de huid, ze glijden er als het ware overheen en laten direct de pigmenten en glans achter.

De streepjes zijn verschillend van breedte, de kleur in het midden is het breedste en de streepjes worden naar buiten toe steeds iets smaller. Vooral de buitenste streepjes zijn erg smal, niet ideaal om te gebruiken met een wat groter oogschaduwkwastje, pak dan liever een smaller kwastje, dan gaat het prima. De kleuren passen goed bij elkaar, je kunt ze prima naast en met elkaar gebruiken, maar natuurlijk kun je er ook prima 2 of 3 gebruiken in plaats van alle 5 tegelijk. De formule van alle kleurtjes is gelijk, ze voelen zacht en luchtig aan, de pigmenatie is prima maar dat zie je vooral op de foto''s hieronder.

MAC Veluxe Pearlfusion Smokeluxe EUR 38,00

de swatches van het Smokeluxe palette
Gisteren droeg ik het Smokeluxe palette in een simpele daglook, het is zeker geen bijzondere of spectaculaire look, maar de foto hieronder geeft wel mooi de glans van de oogschaduws weer. Ze zijn prettig om aan te brengen, laten zich makkelijk met elkaar blenden en blijven de hele dag prima zitten. Deze foto''s zijn gemaak aan het eind van de middag, zoals je ziet geen opeenhoping van oogschaduw in de arcadeboog. Natuurlijk heb ik wel een oogschaduwbasis gebruikt, dat die ik tenslotte altijd (ik gebruik de Eye basics van Laura Mercier die je bij Skins.nl kunt kopen).

Met het Smokeluxe palette kun je uiteraard een smoky ook maken, maar ook prima uit de voeten voor een vrij natuurlijke look. Gebruik de donkerste kleur als basis rond het oog als je de look donkerder wilt maken of gebruik bijvoorbeeld de Smolder eye kohl voor een messy rockchick smoky look. 

Wil je meer kleur? Dan zou je eens kunnen kijken naar de Pinkluxe variant, al is de naam wel een beetje verwarrend, ik vind deze qua kleur meer paars dan roze. Maar dat geeft niets, ik draag veel liever paarse oogsschaduw dan roze.

MAC Veluxe Pearlfusion Pinkluxe EUR 38,00


Dat zijn toch prachtige kleuren? Ik ben vooral verliefd op de donkerste kleur die een perfecte kleur is voor een paarse smoky eye. Ik ben al een tijd op zoek naar zo''n donkere aubergine kleur met mooie glans, nu heb ik hem dan eindelijk gevonden! Ik ben er blij mee! Ik heb met dit palette nog geen look, maar wellicht komt deze nog wel een keer voorbij, ik heb ook zoveel te testen momenteel. Ik kom ogen en tijd tekort!

Conclusie : de MAC Veluxe pearlfusions zijn handige palettes met 5 glanzende, cremige oogschaduws die op de huid transformeren in poeders. Ze geven prima kleur af, zijn fijn aan te brengen en te blenden en blijven de hele dag zitten. De verpakking ziet er mooi en stevig uit, al zijn de streepjes oogschaduws soms wel wat smal als je een grote oogschaduwkwast gebruikt. 

De MAC Veluxe Pearlfusion oogschaduws kosten EUR 38,00 per stuk, er zijn zes varianten te koop bij de MAC counters en online bij DeBijenkorf of Maccosmetics.nl, ze zijn slechts tijdelijk te koop!

Welke vind jij de mooiste van deze twee? Heb jij ze ook al getest bij de MAC counters?
Deel dit artikel
Back to top