Nagel & Handen

WIC by Herôme Stunning Scotland – swatches

Herome komt in september weer met een World Inspired Collection en deze keer is de collectie geïnspireerd op Schotland. Schotland is een land met grote stukken natuur en veel water, dit zie je ook terug in de kleuren nagellak. Het is een echte herfstcollectie met vooral warme tinten. Over de vorige collectie was ik niet zo enthousiast, maar dit zijn zes hele mooie kleuren!

Klimarnock - kerstrood, ik vind dat bij kerst altijd een bepaalde kleur rood hoort, en dat is echt deze kleur. Mooi rood is niet lelijk, en deze al helemaal niet. Hij bevat wel wat shimmer, beetje metallic.. dekt heel goed in twee laagjes. 

Melrose - dit is ook een rode kleur, maar weer heel anders. Deze is in ieder licht anders en bevat wel een echte metallic glans. Erg mooi en dekt in twee laagjes. 
Stirling - Stirling is een steenrode/oranje kleur met veel metallic. Ook weer in ieder licht anders, echt mooi. 
Aberdeen - Aberdeen is één van mijn favorieten, ik vind het zo mooi dat de lakjes in ieder licht een andere kleur hebben. 

Kirkcaldy - dit is de enige nog een beetje tropische zomerkleur, maar kan natuurlijk ook prima in de herfst. 

Glasgow - mijn favoriet: Glasgow. Ik vind blauwe en paarse nagellak echt geweldig mooi, zo ook deze. Ik heb deze een week lang gedragen zonder chips. Echt een goede kwaliteit van Herome. 
 
Over deze collectie ben ik echt te spreken. Mooie kleuren, de lakjes dekken allemaal in één of twee laagjes, mooie finishes zonder strepen, de houdbaarheid is heel erg goed en de lakjes drogen behoorlijk snel. Ja, een aantal kleurtjes uit deze collectie zijn echt de moeite waard! Het mooie is ook dat ze door de metallic glans in ieder licht een andere kleur hebben. Meestal hou ik van creamy lakjes, maar deze hebben ook mijn hart gestolen. 
 

De W.I.C. Stunning Scotland collectie is vanaf september 2013 verkrijgbaar bij drogisterijen, parfumerie Douglas en online via Bol.com. Een lakje kost €7,50 en als je er twee neemt, betaal je (bij de meeste verkooppunten€12,50.

Wat vinden jullie van deze kleurtjes? De moeite waard om ze aan te schaffen?

Deel dit artikel
Back to top