Nieuws

Lancôme L'Absolu désir herst make-up collectie 2013

In de aankomende herfst make-up collectie van Lancôme is duidelijk de "effortless chic" van Parijs te zien, de befaamde eenvoudige chique waar de Parisienne bekend om staat. Een vleugje Parijs kunnen we in Nederland best gebruiken en vanaf volgende maand kunnen we prachtige producten kopen uit de L'Absolu désir collectie van Lancôme, op mijn lijstje staat zeker de prachtige blush. Kijk je mee?

Kate Winslet is opnieuw het gezicht van Lancôme, geen Parissienne natuurlijk, maar een op en top Britse dame
Sunkissed blush 001 EUR 52,00

Cheek & contour brush 25 EUR 45,00
Absolu rouge EUR 31,50 v.l.n.r. 386 Prune desir, 322 Rose desir, 186 Rouge desir, 132 Caprice, 47 Rouge rayonnant & 06 Rose nu
Vernis in love EUR v.l.n.r. 185 Purple fiction, 385 Black sepia & 485 Grey lumiere


De lipsticks en de blush hebben een speciale verpakking, typisch Pariijs met de Eiffeltoren op de achtergrond, die moet je toch hebben? De blush bestaat uit twee kleuren, de oranje kleur is meer bedoeld als shaper en de roze "lippen" kun je het beste aanbrengen op de jukbeenderen. Superchique zijn de bijna-zwarte nagellakken uit deze collectie, ik ben erg nieuwsgierig naar hoe de kleuren uitpakken op de nagels.
Jammer dat er geen oogschaduws uitkomen in deze collectie, een mooie oogschaduwpalette met een printje van de Eiffeltoren had er best mooi tussen gepast!

De Lancôme L'Absolu Désir collectie zal vanaf september 2013 te vinden zijn bij de bekende Lancôme verkooppunten zoals De Bijenkorf, Parfumerie Douglas, ICI Paris XL en andere luxe parfumerieen. Zie jij er iets moois tussen dat je graag wilt uitproberen?

Deel dit artikel
Back to top