Nieuws

Catrice limited edition - Thrilling me softly eind oktober/november 2013

Kant en leer zien we steeds vaker in het modebeeld, op mijn wishlist van deze herfst en winter staat zeker een leren kokerrok! Zou het dan toch de invloed zijn van "Fifty shades of grey"? De mode-ontwerpers zoeken allemaal de grens op van wat nog net kan, het moet uiteindelijk toch wel draagbaar en chique blijven. Catrice brengt eind oktober een spannende collectie uit, Thrilling me softly....spannend!

Eerlijk is eerlijk, echt heel spannend is de collectie niet, maar de kleuren zijn wel onmisbaar in de trends van dit najaar zoals de kanten randjes aan jurkjes, veters in rokken of leren accenten aan blousjes. We zien veel zwart en dat vraagt natuurlijk om rode lippen en roze wangen, een klassieke make-up met hier en daar een sexy twist! Het topstuk is de "kanten" eyeliner die je aanbrengt onder het oog en in de arcadeboog, wie durft?

Absolute eye colour trio EUR 3,89


Soft thrill

Gentle thrill
Cat eyes eyeliner pen EUR 3,59

Deep black
Better than false lashes mascara Ultra black EUR 4,59

Lace patch eyeliners EUR 2,99 (zelfklevend)

Deep black
Wet shine stain lip lacquer EUR 3,99

Innocent, Thrilling en Fatal
Smooth blush stick EUR 4,59

Feverish & Daredevil
Ultimate Nail lacquer EUR 2,99

Discreet & Suspect

Occult & Allure

Daredevil

De oogschaduwtrio's zijn mooi, ze hebben zowel een matte als glinsterende oogschaduw en daardoor kun je mooi spelen met de verschillende effecten. De Wet shine stain lip liplacquer ziet er ook goed uit, deze is licht als een gloss maar wel met de kleurintensiteit van een lipstick. De Smooth blush sticks zorgen voor een opvallende rode of roze tint, die je goed kunt opbouwen, ik hou altijd enorm van dit soort sticks. De nagellakjes zijn klassiek en toch ook spannend van kleur, de finishes variëren van metallic tot mat, ik ben benieuwd!

De Catrice Thrilling me softly collectie zal vanaf eind oktober t/m november 2013 te koop zijn bij Kruidvat en Trekpleister, uiteraard zolang de voorraad strekt zoals altijd. Ik vind het een mooie, volwassen make-up collectie, wat vind jij ervan?

Deel dit artikel
Back to top