Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 34 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie, junior redactrice Malou en de dochter van Debbie, Bo zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto's voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Malou:

Zaterdagavond gezellig avondje met collega's, die kwamen mijn huisje bekijken! Healty snacks had ik gemaakt! Altijd lekker.
Maandag met mijn moeder naar Loods 5, dit waren de producten waarmee ik een look had gemaakt! Van het Big Eyes paletje van Maybelline komt nog een review!
Camomile lijn van TBS al gespot in de winkels? De olie en de dual phase remover zijn aanraders!

Jaaa de bank is er!! Ik ben niet meer uit het hoekje te slaan haha. Nu is ons huisje echt af!
Nieuwe lipsticks van Essence zijn echte aanraders, blijven lang zitten! Boven: Coral Calling en onder: Natural Beauty. NB is mijn favoriet!!

Lief kaartje van Vivianne ontvangen!! Wat een schatje is het ook.
Gisteravond zijn Dennis en ik heerlijk uiteten geweest bij Club Nautique in Zandvoort, voorgerecht: allemaal kleine hapjes 'uit de zee', oh het was heerlijk!

Ja, we zijn gelukkig!

Bo:

Vorige week was ik in de Coca Cola pop up store waar ze deze foto van mij hebben gemaakt, leuk om daar te zijn!

Wat een prachtige lucht was er opeens, daar moest ik een foto van maken

Ik & mijn vriendje in de schaduw

Ik had deze week mijn allereerste autorijles!

Ik heb een lookbook video gemaakt met mijn favoriete herfstlooks ---->

Debbie:
Niet zo netjes gelakt misschien, maar dit is echt een supermooie nagellak die ook nog eens naar CK one ruikt, zo grappig!

Mijn lieve Aas ligt graag op de stoel naast me, dat is wel heel schattig

Er zijn weer wat CC creams binnengekomen, nu eens even gaan testen welke de fijnste is

Laat op de avond nog even tv kijken met Bo met een lekkere verse muntthee en granaatappelpitjes

Mooi van Lancome!

Ik vind dit dus geen echte "stash", daar moeten meer Tom Ford nagellakjes bij!

In de test, de nieuwe foundation van Yves Saint Laurent, de eerste indruk was goed, maar of ik echt tevreden ben.....?

Ik in een roze jurk? Dat had ik nooit gedacht, maar de Anna dress van Ladress is wel heel mooi van kleur en het model is ideaal, ik heb ook een blauwe. Je kunt hem kopen bij De Bijenkorf

Heerlijk stuk van Saskia Noort in de LInda mode, zo herkenbaar over "de winkelmeisjes" (al mag je ze natuurlijk niet over één kam scheren)

Inmiddels test ik al vier weken de nieuwe skincare van Chanel en ik vind het steeds fijner worden, mijn huid ziet er echt goed uit!
Als jullie ons volgen op Instagram of Twitter, dan hebben jullie deze foto's misschien allang gezien. Via deze kanalen geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Malou (@maloumeeuwes) en Bo (@Bokado). Volgende week zijn we er weer!
Deel dit artikel
Back to top