Algemeen

Wat is het Nederlandse beauty geheim dat de wereld moet leren kennen?

Lieve lezers van Beautyscene, ik heb jullie hulp nodig! Ik ga de komende twee weken op zoek naar het Nederlandse beauty geheim en dat wordt volgens mij best een uitdaging! Heeft ons kleine landje wel een beauty product waar we bijzonder trots op mogen zijn en dat we eigenlijk zouden willen aanraden aan iedereen ter wereld? Ja toch zeker? Maar welk product of merk is dat eigenlijk, kunnen jullie mij helpen?

Ik zal jullie eerst even kort vertellen waarom ik naar dit product of dit merk op zoek ben. Ik ben door Boots (de bekende Britse apotheek & drogisterijketen met filialen in Nederland) uitgenodigd om deel te nemen aan een bijzonder project, de Boots no.7 Fabulous 7. Dit is een groep van 7 bloggers uit verschillende delen van de wereld ( Noorwegen, Zweden, Thailand, Hong Kong, USA, Dubai en Nederland) die tijdens een event in Londen hun beautygeheimen met elkaar, en de volgers van de Boots Facebook pagina, gaan delen. 

Toen ik hiervoor werd benaderd was ik heel enthousiast, maar naarmate de datum dichterbij komt word ik toch wel een beetje nerveus, want hebben we in Nederland eigenlijk wel een "beautygeheim"? Heel veel producten die we gebruiken in Nederland zijn gemaakt door internationele bedrijven, daar is niets Nederlands aan. Ik heb op Twitter al wat navraag gedaan onder mijn volgers en er werden zeker wat producten genoemd zoals het blauwe blik Nivea (helaas niet Nederlands want het komt uit Duitsland) of Vaseline & Labello voor de lippen (ook niet Nederlands). Maar gelukkig zijn er ook prachtige Nederlandse merken zoals:

Trind

Herome
Ellis Faas

Andrélon

MEXX

Dr. van der Hoog

Biodermal

Rituals

Uncover skincare van Dr. Jetske Ultee

Philips met o.a. de Visapure

Kijk...dat is toch best nog een hele lange en mooie lijst, maar deze is vast nog niet compleet, dat weet ik wel zeker. Ik zou jullie dan ook willen vragen om in een comment jouw tip of aanrader achter te laten. Welk Nederlands merk moet  ik de komende weken echt eens van dichterbij gaan bekijken? Welk product zou iedereen in de wereld moeten leren kennen en wat moet de holy grail worden van vrouwen over de hele wereld? Willen jullie mij helpen? Ik heb nog twee weken de tijd, op 9 september vlieg ik naar Londen, uiteraard doe ik verslag van mijn belevenissen daar.

Laat jouw tip of aanrader achter bij de comments of stuur mij de komende weken een tweet waarbij je de hashtag #sharethefeeling gebruikt. Het zou geweldig zijn als je die tweet aan mij stuurt door mijn Twitternaam te gebruiken : @mrsbeautyscene.
Wil je liever mailen? Dat mag ook, stuur jouw mail dan z.s.m. naar info@beautyscene.nl o.v.v. Share the feeling. De leukste of meest originele inzending ga ik belonen met een heerlijk beautypakket met speciale Londense goodies, ik hou jullie op de hoogte!
 Volg de Facebook pagina van Boots de komende weken voor meer informatie over dit project! 

Deel dit artikel
Back to top