Reviews

Maybelline Big Eyes by Eyestudio oogschaduw en mascara - review & swatches

Maybelline introduceert vanaf deze maand nieuwe oogschaduwpaletjes, namelijk de Big Eyes by Eyestudio. Bij deze nieuwe collectie hebben zij ook een nieuwe mascara uitgebracht. Een hele bijzondere, namelijk met een borsteltje voor jouw bovenste en onderste wimpers! Ik heb de paletjes geswatched voor jullie, en ook de mascara. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Het zijn vijf verschillende paletjes met een rijkdom aan kleuren. Ieder paletje bevat vier bij elkaar passende oogschaduws en hiermee kun je een perfecte look maken. Achterop de paletjes is een beschrijving te vinden over hoe je de kleuren zou kunnen aanbrengen op het oog, maar dat mag je natuurlijk ook geheel zelf verzinnen. Ieder paletje bevat sowieso in het midden een highlighter die je kunt gebruiken om bepaalde delen van je oog/het gezicht op te laten vallen. Bijvoorbeeld kun je dit doen onder het wenkbrauwbot, of bovenop je jukbeen. Achterop het paletje is ook te zien dat Maybelline de kleuren hiervoor speciaal heeft uitgekozen om de highligther op die plekken aan te brengen. 

01 Luminous Brown
02 Luminous Grass
03 Luminous Turquoise
 
04 Luminous Blue
 

05 Luminous Purple - helaas met de post niet helemaal heel aangekomen zoals jullie kunnen zien. 
Ik vind de swatches best indrukwekkend, vooral de felle kleuren zijn op mijn arm ook behoorlijk fel. Maar op het oog valt alles in duigen, ten eerste zijn de oogschaduws zo zacht, dat je heel veel fall-out hebt.. En ook de kleuren krijg ik gewoon niet fel op mijn oog, ook niet met een oogschaduwbasis, want die gebruik ik altijd. Jammer! Het is niet dat de kleuren slecht zijn, maar er zijn merken waar je beter gepigmenteerde oogschaduw kan vinden. Het bruine paletje vind ik overigens wel mooi, vooral als je deze kleuren nog niet hebt. Dan is het ook behoorlijk handig dat er vier kleurtje in één paletje zitten. 

Ik heb twee looks gemaakt. De eerste met het Luminous Turquoise palet en de tweede met het Luminous Brown palet, best wel draagbare looks! Ik heb het gedaan zoals achterop het paletje beschreven staat. De paletjes van Maybelline liggen nu al in de drogisterijen en zijn voor EUR 11,99 te koop. 

Ook is er een nieuwe mascara te koop, de Big Eyes Volum’Express. Deze mascara is zeker de moeite waard. Het handige is dat er twee borsteltjes zijn verborgen in de mascara, zo heb je een wat grotere borstel (maar niet al te groot) voor de bovenste wimpers en een dunner borsteltje voor de onderste wimpers, zo kun je heel precies werken. Zo maak je geen vlekken onder de ogen, en hoef je niet aan de slag met wattenstaafjes en make-up remover. Deze mascara ligt ook al bij de drogisterijen en kost EUR 15,99
Grote borstel - kleine borstel
Voor en na foto, met één laagje mascara
De paletjes van Maybelline zijn best leuk, en ik vind deze paletjes vooral leuk om cadeau te doen aan bijvoorbeeld een vriendin als zij jarig is. Er zitten genoeg kleuren in het paletje om een mooie ook te maken, en dan geef je wel een mooi compleet cadeautje, in plaats van bijvoorbeeld één oogschaduwkleur.
De producten liggen dus nu al in de winkels, wil je ze van dichtbij bekijken? Ga dan zeker even langs bij jouw drogisterij in de buurt of shop de producten bij Bol.com, je vindt ze hier.

Wat vinden jullie van deze producten? De moeite waard, of laat je deze liever liggen?

Deel dit artikel
Back to top