Nieuws

Mijn top 12 onder EUR 12,00

Heel regelmatig krijg ik vragen over welke budgetproducten ik nu echt goed vind, een vraag die ik helemaal niet zo makkelijk kan beantwoorden. Ik ben nu eenmaal een verwend nest, gek op mooie, luxe en dure merken en koop eerlijk gezegd niet zo heel veel goedkope producten. Maar...toen ik er wat beter over nadacht, klopte dat toch niet helemaal, ik heb eigenlijk best wat "goedkopere" favorieten, in dit artikel laat ik ze aan je zien. Kijk je mee naar mijn top 12 onder EUR 12,00?

Goed, ik heb een klein beetje gesmokkeld, ik wilde eerst een top 10 onder 10 euro laten zien, maar dan zouden het niet mijn favoriete producten worden maar "fijne producten onder 10 euro". Dat is een klein, maar wel belangrijk verschil, de producten die je hier ziet gebruik ik zelf echt regelmatig en dat zegt dus echt wel iets over de kwaliteit. En dat er een paar producten net iets duurder zijn dan 12 euro is toch niet zo erg? De gemiddelde prijs van de producten ligt in elk geval onder dat bedrag....en als je een leuke aanbieding afwacht, dan bespaar je toch weer een paar euro.

Rimmel London BB cream EUR 10,99 
Ik word regelmatig gevraagd naar de beste BB cream voor een redelijke prijs, zonder twijfel is dat de BB cream van Rimmel Londen. Wat is er zo fijn aan? De BB cream geeft een medium dekking, die perfect kleurt bij mijn huid (in medium/dark), de SPF25 is fijn hoog en de finish is niet te glanzend, maar mooi natuurlijk. Het is zeker een aanrader, mits de kleuren bij je passen, want dat is het enige nadeel, er zijn er maar twee. 

Catrice Ultimate colour lipstick EUR 3,99 (te koop bij Kruidvat)

De lipsticks van Catrice zijn gewoon goed, zeker voor de lage prijs...wat is nu 4 euro? De matte versie is helemaal geweldig, de pigmentatie is top en ze blijven lang zitten. Maar ook de normale lipsticks zijn mooi van kleur, ze hydrateren mijn lippen goed en hebben een fijne geur en textuur, echte aanraders dus ook! Er is behoorlijk wat keuze in kleur, je vindt er vast iets leuks.

Max Factor Clump defy mascara EUR 14,99 
Deze mascara is nog niet zo lang te vinden in de winkel, maar ik heb er al een paar maanden geleden kennis mee gemaakt en was er toen al blij mee! Het fijne borsteltje zorgt ervoor dat er nooit teveel mascara op de wimpers terecht komt, het resultaat is mooi natuurlijk maar toch worden de wimpers langer, dikker en natuurlijk donkerder. De mascara blijft bij mij de hele dag zitten en is toch weer goed te verwijderen met een make-up remover, deze is niet waterproof. Het grote voordeel aan de mascara is dat de wimpers niet hard worden, dat vind ik altijd zo vervelend!

MAC Factor colour x-pert waterproof eyeliner EUR 10,99 

Ik ben gek op de MAC Superslick liquid eyeliner, met hun vilten puntje en de longlasting formule, maar deze pikzwarte eyeliner van Max Factor doet er zeker niet voor onder! Het stiftje is heel fijn, de formule echt waterproof en toch is de liner weer goed verwijderbaar met wat warm water en voorzicht wrijven, je krijgt geen pandaogen (haha...dat vind ik zo vervelend!). Er zijn wel een aantal kleuren te koop, maar bij MAC is de keuze net iets groter, maar ja...die zijn ook ietsje duurder.

Catrice Made to stay inside eye highlighter pen EUR 2,89 (te koop bij Kruidvat)

Deze highlighter pen heb ik nog niet zo lang, maar ik wil deze nu al niet meer kwijt! Ik hou ervan om een lichte lijn aan te brengen op mijn waterlijn, dat laat oogmake-up soms mooier uitkomen en laat mijn ogen groter lijken bij de juiste look. Ik had hier altijd een potlood voor van Benefit, maar dat was op, en daarna gebruikte ik er één van Chanel. Ook prima, maar deze van Catrice is 10 keer zo goedkoop en minstens net zo fijn. Het lichtroze potlood is mat, voelt even stroef aan bij het aanbrengen maar blijft wel de hele dag zitten, het effect is geweldig! Oh ja, je brengt het dus aan op de waterlijn, dat is aan de binnenkant van het oog.

Catrice Ultimate nail lacquer EUR 2,99 (te koop bij het Kruidvat)
In de drogisterij vind je heel wat nagellakjes van betaalbare merken, maar de topper is en blijft toch wel de Cattrice nagellak! De formule is fijn, vrijwel alle kleuren dekken in twee dunne laagjes of één wat dikkere laag. De brede kwast zorgt ervoor dat je makkelijk en snel lakt, de lak droogt snel en voor een budget nagellak blijft deze gewoon echt goed en lang zitten! En wat het extra leuk maakt, Catrice heeft een heel groot assortiment dat heel regelmatig geupdate wordt, handig als je een bepaald kleurtje zoekt voor bij een outfit. Ook al ben jij een echt Chanel of Lancome meisje, van Catrice nagellakken wordt iedereen blij! Deze nagellakken raad ik eigenlijk standaard aan als iemand een bepaalde kleur nagellak zoekt.

Essie Apricot cuticle oil EUR 12,99 (vanaf september te koop bij Bol.com, Etos & DA)

Op Instagram liet ik jullie de Dior Creme Abricot zien, een klassieker die ik graag gebruik voor mijn nagels en nagelriemen. Maar...die heeft ook wel een nadeel, de verpakking is helemaal niet zo fijn en aanbrengen kost wat tijd. Deze oranje (helaas wel verkleurd in het zonlicht) nagelriemolie van Essie verzorgt de nagelriemen ook prima, is veel sneller aan te brengen en ruikt ook nog eens  fijn. Gek genoeg zit er hier geen abrikozenpitolie in, maar wel andere verzorgende oliën en dat is voor tussendoor eigenlijk ook wel prima. Zet het flesje naast de computer en gebruik het minstens 1 keer per dag!

L'Oreal Paris Le Manicure remover EUR 3,99 
Deze nagellakremover is top, onlangs sloeg ik 6 flessen in bij een aanbieding omdat ik behoorlijk veel nagellakremover gebruik bij het maken van swatches. Le manicure remover haalt alle nagellak heel goed van mijn nagels, droogt de nagels echt niet uit, zelfs de nagelriemen niet en ruikt zelf een beetje naar amandelolie. Dit is de eerste nagellakremover die

No.7 Softening foot balm EUR 9,95 

Ook een nieuwe ontdekking, deze heerlijke voetencreme van No.7 met arganolie en vitamine B5 die ik iedere avond aanbreng op mijn voeten voordat ik ga slapen. De geur is heerlijk, de balsem is wel verzorgend en voedend, maar niet extreem vettig en dat is wel zo prettig voor mijn lakens (en voor mij als ik 's nachts uit mijn bed stap....glijpartijen waren in het verleden regelmatig aan de orde). No.7 is het huismerk van de drogisterij- en apothekersketen Boots, ze hebben een aantal filialen in Nederland en een webshop.

Demak up EUR 3,99 
Ik verwijder iedere avond heel braaf mijn make-up met een make-up remover op oliebasis en gebruik daarna nog een gewone cleanser i.c.m. mijn Clarisonic. Maar omdat ik tussendoor ook weleens een extra oogmake-up look maak, gebruik ik de reinigingspads van Demak'up ook regelmatig, dat zijn de fijnste die er zijn. Ze halen alle oogmake-up weg, irriteren mijn ogen en huid niet, zorgen niet voor een vette huid waardoor ik daarna gewoon weer met mijn make-up kan beginnen. 

Vaseline Spray & Go body moisturiser EUR 8,49 
Hier heb ik jullie natuurlijk al vaker over verteld! Wat een superhandig product is dit toch, ideaal om nog snel even te gebruiken voor je de deur uitgaat. Ik heb geen echt droge huid, maar met een laagje Spray & Go lijk ik snel weer net wat bruiner en glanst mijn huid mooi, bij mij staat er een flacon op de kast bij de deur. Vlak voordat ik weg ga even sprayen & go.....

Therme Bali Flower shower scrub EUR 8,99 

Het liefst scrub ik mijn lijf iedere dag, maar ik vind een grote pot scrub soms enorm onhandig en pak daarom heel vaak de favoriete scrub van Sem! Haha...ik heb mijn scrubverslaving al doorgegeven aan mijn kids, geef ze eens ongelijk! Deze fijne bodyscrub heeft natuurlijke, vulkanische scrubdeeltjes en ruikt zo lekker, alsof je in een Balinese spa vol orchideeen zit. De geur is echt betoverend, deze scrub wordt heel regelmatig opnieuw ingeslagen.

Kunnen jullie je een beetje vinden in mijn favorieten? Dit zijn producten die ik in de afgelopen maanden, weken of zelfs jaren vaak heb gebruikt en waar ik vrijwel altijd alweer een paar nieuwe exemplaren heb gekocht. Zo zie je maar weer, niet alles hoeft van een luxe of duur merk te zijn, deze betaalbare producten zijn simpelweg heel goed! Wat zijn jouw favorieten uit de drogisterij?

Deel dit artikel
Back to top