Reviews

Mijn high end mascara aanraders! Le volume de Chanel, Lancome Hypnose drama en meer...

Gebruik jij mascara? Grote kans dat jij deze vraag met ja beantwoordt, mascara is volgens mij toch wel het meest gebruikte make-up product ter wereld. Ben jij ook altijd op zoek naar een nieuwe, nog betere of fijne mascara of is jouw zoektocht naar de holy grail mascara al voltooid? Wat het antwoord ook is, een nieuwe mascara kan iedereen gebruiken, zeker als je er 40 % korting op krijgt. Kijk je even mee naar mijn tips?

Le volume de Chanel EUR 30,50 - dit is zeker mijn favoriete mascara van dit moment, ik ben inmiddels al toe aan het vierde exemplaar en deze kortingsactie komt daarom zeker ook van pas. Le volume van Chanel geeft mijn wimpers een bijzonder mooie krul, verlengt mijn wimpers en maakt ze heel mooi zwart, ik combineer deze ook weleens met een andere mascara voor de perfecte finishing touch. Echt...als ik je één mascara mag aanraden, dan wordt het deze, je krijgt er geen spijt van! Lees ook deze review nog even na!

1 laagje Le volume de Chanel

Clinique High impact waterproof mascara EUR 21,80 - als ik echt een waterproof mascara nodig heb, dan kies ik het liefste voor een mascara van Clinique. Die zijn inderdaad waterproof, maar wel veilig en makkelijk te verwijderen met warm water en een reiniger, dat vind ik heel belangrijk aan een waterproof mascara namelijk. Deze versie van Clinique zorgt voor mooie, natuurlijke wimpers met een mooie krul, het spiraalborsteltje is fijn in gebruik en zorgt ervoor dat je niet teveel mascara tegelijk opbrengt.

Sisley So intense mascara deep black EUR 44,00  - deze mascara heeft een heel apart borsteltje, er zitten nl. nauwelijk puntjes aan die de mascara verdelen. Grappig en op de een of andere manier werkt het nog goed ook! Maar dat komt vooral door de mooie, diepzwarte formule die de wimpers ook nog eens goed verzorgt. Wil je er meer over weten, lees dan deze review nog eens na, zeker met de mooie korting die je nu krijgt meer dan het overwegen waard!

Lancome Hypnose Doll eyes EUR 31,00 - vorig jaar was dit zeker een van mijn favoriete mascara's, vooral door de lichte formule die mijn wimpers natuurlijk verlengde zonder deze te verzwaren, ik vind dat altijd het lastigste van een mascara...een mascara die inzakt! Haha...ik heb verder niet echt problemen met mascara, ze blijven nl. allemaal goed zitten maar een krul die instort, dat gebeurt mij ook nogal eens. Niet met deze Doll eyes, je krijgt er mooie poppenwimpers van!

Lancome Hypnose Star EUR 31,00 - zoek je een mascara die net iets mee body geeft aan de wimpers dan een natuurlijke look? Mag het voor jouw wat opvallender? Dan is de Hypnose Star misschien iets voor je, deze heeft een formule die wat plakkeriger is, waardoor er meer mascara op de wimpers achterblijft en het resultaat intenser is. Het borsteltje heeft een platte kant om de wimpers te verlengen en een brede kant om volume aan te brengen, in deze review vertel ik je er nog iets meer over.

Heb ik je een beetje verder op weg geholpen in de zoektocht naar de perfecte mascara? Vast wel en nu is het de perfecte tijd om een nieuwe mascara aan te schaffen, ICI Paris XL heeft nl. de komende weken 40 % korting op de mascara's en dat is heel goed nieuws. Le volume de Chanel is nu net zo voordelig als een "dure" drogisterij mascara, dat maakt het uittesten toch net iets makkelijker. Je kunt de mascara's simpel shoppen in de webshop van ICI Paris XL. Natuurlijk krijg je ook korting in de winkels, shop ze!

Wat is jouw holy grail mascara van dit moment? Heb je Volume de Chanel ook al eens getest en wat vond je ervan?

Deel dit artikel
Back to top