Nieuws

Guerlain La Légende de Shalimar : le film

Een filmcrew van meer dan 100 personen trok onlangs door India, van Jaipur door de Himalaya en om uiteindelijk uit te komen bij de legendarische Taj Mahal. De beelden die de filmcrew schoten zijn nu te zien in de prachtige film van Guerlain, waarin de legende van Shalimar getoond wordt, het romantische verhaal tussen de onmetelijke liefde tussen een keizer en zijn geliefde vrouw. Het eindresultaat is adembenemend, kijk vooral even verder....

De legende van Shalimar, het mooiste liefdesverhaal ooit

Lang geleden in India, vond er een prachtige liefdesverhaal plaats tussen een Mughal keizer en zijn geliefde vrouw. In de 17e eeuw bezongen troubadours de liefde tussen Shah Jahan en Mumtaz Mahal op de betoverende sitar. Het was een waargebeurd verhaal dat inmiddels is uitgegroeid tot een legende, waarbij het verhaal wat groter en indrukwekkende is geworden door de eeuwen heen. Maar de liefde....die is bijzonder echt!

De machtige keizer had een enorme passie voor zijn vrouw, die van lagere komaf was en dus eigenlijk ongeschikt als echtgenote. Om hun liefde te beschermen, leefde Mumtaz ver weg in een paleis, weg van de drukte en chaos van de wereld, omringd door de magnifieke tuinen van Shalimar. Om haar te bezoeken moest Shah Jahan reizen door ruige steppes omringd door blauwe bergen, tijdens zijn reis kon hij zijn prachtige vrouw al zien in zijn gedachten....Natalia Vodianova ziet er alleen volgens mij iets anders uit dan Mumtaz Mahal.

Het is een prachtige liefdesverhaal en het is tevens het verhaal dat hoort bij de Taj Mahal, het paleis dat gebouwd werd door een man uit liefde voor zijn vrouw. Hoe romantisch wil je het hebben?
Guerlain heeft in hun klassieke geur Shalimar, de tuinen van Shalimar uit deze legende proberen te vangen in een geur, de geur is betoverend, chique, sensueel en onmiskenbeer Guerlain. Ik vind Shalimar een prachtige geur, al hou ik net iets meer van de moderene versie Shalimar Initial.

Ik vind het altijd heel fijn om dit soort prachtige films te bekijken, het geeft een merk of een product toch net even iets extra's. Zo'n mooi verhaal maakt een product toch net iets specialer en eerlijk gezegd ben ik dan toch sneller over te halen om iets te kopen, hebben jullie dat ook? Patrick Duroux, de regisseur heeft er in elk geval iets moois van gemaakt.

Kennen jullie het YouTube kanaal van Guerlain eigenlijk al? Het is zeker de moeite waard, je vindt het hier. Wat vinden jullie van deze mooie film?

Deel dit artikel
Back to top