Algemeen

Sunday question - D.I.Y. wat is jouw zelfgemaakte (Nederlandse) beautygeheim?

Vorige week hebben jullie al kunnen lezen over mijn zoektocht naar het Nederlandse beautygeheim. Inmiddels heb ik al heel wat tips gekregen over mooie merken en leuke producten, maar er is vast nog meer te vinden in Nederland. Vandaag wil ik graag weten welke huisgemaakte beautyproducten jullie weleens gebruiken? Misschien wel naar oma's recept?

Ik ben niet echt een doe-het-zelver en koop mijn beautyspullen het liefst kant-en-klaar, maar ik weet zeker dat er veel vrouwen en meiden graag zelf hun producten maken. Misschien niet alles, maar een lekker gezichtsmasker of fijne bodyscrub is toch zo gemaakt? (tenminste...dat lijkt altijd zo als je er blogposts of videos over bekijkt). 

Is het aarbeienmasker misschien jouw geheim? We hebben natuurlijk heerlijke aardbeien in Nederland

Yoghurt is ook erg fijn om te gebruiken in een gezichtsmasker, met Nederlandse boerenyoghurt heb je dan toch het beste van het beste?

Nederlandse houden van koffie, maar of wij onze "koffiedrab" gebruiken als onderdeel van een anti-cellulite body scrub? Ik weet het niet, doe jij dat misschien?

Misschien is de fiets wel ons beautygeheim? het zorgt voor een gezonde blos op onze wangen, voor slanke & sterke benen en een fris uiterlijk....
Heb jij nog geheimen voor ons? Ik ben vooral op zoek naar echte familiegeheimen of recepten! Misschien heeft jouw oma of moeder nog een bijzondere tip aan je gegeven, laat het mij dan zeker weten!
Deel dit artikel
Back to top