Blogs & Editorial

Editorial - lieve lezeressen!

Wat is het toch altijd leuk om 'jullie' te ontmoeten! Huh....denk je misschien, mij heb je toch nog nooit ontmoet? Helaas nog niet, maar ik weet bijna zeker dat je net zo'n leuke, lieve, mooie meid of vrouw bent als de lezeressen die ik gisteren heb ontmoet tijdens de LOOkX workshop. Wat is dat toch altijd leuk, lezeressen ontmoeten en er samen iets leuks mee doen is het allerleukste aan beautybloggen....zelfs nog leuker dan pakketjes vol beautyproducten openmaken.

Ja, echt! Ik meen het uit de grond van mijn hart, want hoe gek ik ook ben op mooie producten, een nieuw persoon ontmoeten is natuurlijk nog altijd een stuk interessanter dan een nieuw lipstick uitpakken. Het is zo leuk om nu eindelijk eens te kunnen praten met mensen die ik vaak alleen maar ken van een profielfoto en van de comments die ze plaatsen. Het is vaak een one way street natuurlijk, jullie zien mij wel maar ik jullie niet! Soms is dat best jammer, persoonlijk contact is toch wel heel leuk.

Ik ben ook nog steeds van plan om eens wat vaker een chat of hangout te organiseren, waarbij ik lezers dan ook via de webcam kan zien, dat is echt leuk! Maar durven jullie dat dan wel? Ik merk altijd dat lezeressen het best wel spannend vinden om naar een event of workshop toe te komen, maar als het ijs eenmaal gebroken is....dan wordt het altijd zo gezellig. De tijd vliegt voorbij, de verhalen komen los en iedereen geeft fijne tips aan elkaar.

We hebben natuurlijk ook heel veel gemeen met elkaar, in elk geval de liefde of interesse voor fijne en mooie beautuproducten, dat schept zeker een band. De lezeressen die ik heb ontmoet in de afgelopen jaren waren allemaal zo verschillend, van de hipster met de perfecte make-up tot het kleine, verlegen meisje met de mooiste wimpers tot de mama die weer eens wat beter voor zichzelf ging zorgen tot het mooiste meisje van de klas die een roeping tot topmodel had gemist (of een aanbod had afgeslagen?). Prachtige vrouwen die eindelijk eens met "lotgenoten" ongegeneerd kunnen kwebbelen over de nieuwste nagellak of het fijnste oogpotlood, zonder commentaar van mensen die er niets mee hebben....al dat gedoe met make-up.

Heerlijk toch, we zouden eigenlijk een vereniging moeten oprichten en geregeld bij elkaar moeten komen, misschien eens een ruilbeurs organiseren of (nog beter) een echte beurs waarbij alle cosmeticamerken zich presenteren, workshops geven en fijne "winkels" hebben waar je van alles kunt kopen. Zou dat niet geweldig zijn op een regenachtige zondag? Ik ben voor en jullie?
Zolang dat  nog (!) niet gerealiseerd is, zal ik mijn  best doen om weer snel een workshop of event te organiseren voor jullie, maar dan moeten jullie mij wel beloven om te komen. Geen smoesjes verzinnen van "ik ken niemand...", "het is te ver...", "Debbie is vast niet aardig tegen me" of iets heel anders...just do it!

Hopelijk zie ik jou volgende keer een keer in het echt? Een verslag van de LOOkX workshop volgt natuurlijk nog! Dank je wel dat je er bent!

XXX
Deb


Deel dit artikel
Back to top