Nieuws

Robert Pattinson voor Dior Homme - één geur, duizend levens

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean....de helaas veel te jong gestorven Amerikaanse acteur die nog steeds een idool is voor heel veel mensen. Zo'n idool, maar dan gelukkig nog springlevend, is de acteur Engelse acteur Robert Pattinson ook voor heel veel vrouwen. Ik denk dat zij heel gelukkig gaan worden van de nieuwe Dior campagne met R-Patz in de hoofdrol, kijk je mee?

De nieuwe Dior Homme campagne past perfect bij de moderne man, een man in beweging, zijn gedrevenheid geeft hem kracht en zijn impulsiviteit maakt hem onweerstaanbaar. Dior Homme is meer dan zijn parfum - het is zijn identiteit, hij is vrij en ongetemd, sexy en vastberaden. Hij leeft duizend levens in de wetenschap dat hij er maar één heeft en wil intens van alles genieten, net zoals James Dean....maar dan graag wel een stuk langer. 
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James DeanRobert is een mooie Dior Homme, hij is een stukje minder gepolijst dan Jude Law en zal vooral jonge mannen (en vrouwen) gaan aanspreken, een goede zet van Dior. Hij heeft een nonchalance over zich, is niet te netjes maar zeker ook niet te stoer en durft zich ook kwestbaar op te stellen, net zoals zijn alter ego's in de films waarin hij gespeeld heeft. Deze stap in de wereld van Dior was ook voor Robert nieuw en een behoorlijk uitdaging, maar het resultaat is niet gek. Kijk maar even wat Robert er nog meer over te vertellen heeft:

De nieuwe Dior Homme "the film" is gemaakt door Romain Gavras die door de combinatie van zwart-wit beelden en de geweldige muziek van Led Zeppelin een geweldige sfeer heeft neergezet. Een tikje rebels maar ook sexy en lief, deze film laat de Dior homme in een aantal van zijn levens zien, hij heeft in elk geval "a whole lotta love".


Dior Homme is verkrijgbaar in 3 varianten : Dior homme eau de toilette, Dior homme intense eau de parfum en Dior homme sport eau de toilette, de prijzen variëren tussen EUR 63,00 en EUR 116,00. Er is ook een zeer uitgebreide bath & bodylijn te vinden. Ik ben zelf gek op de Intense versie, een rijke geur met een stoere basis van hout en amber, gecombineerd met intense iris. Het is een behoorlijk sensuele geur, die op mijn lief echt heel goed ruikt........

Wat vind jij van de campagne met Robert?

Deel dit artikel
Back to top