Reviews

Verslag workshop in de Pop-up store van LOOkX met lezeressen

Afgelopen zondag opende het Nederlandse cosmeticamerk LOOkX hun pop-up store aan de Haarlemmerdijk 41 te Amsterdam. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we samen twee workshops georganiseerd voor lezeressen van Beautyscene en wat was het gezellig! Ik heb een kort verslag van het event voor je, met veel foto's van de lieve meiden en dames en natuurlijk vertel ik je iets meer over LOOkX en de pop-up store. Kijk je even mee?


De LOOkX pop-up store bevindt zich deze week (t/m 5 september 2013) in een winkel die per dag kunt afhuren aan de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam, wat handig en leuk als je jouw merk of (web)winkel eens wilt laten zien aan de Amsterdammer! 

Omdat de dag ervoor er nog een andere winkel in dit pand zat, moest de inrichting binnen één avond worden neergezet, dat hebben ze snel en goed gedaan bij LOOkX

De eerste workshop startte om 12 uur, vlak daarvoor liet het team van LOOkX de lunch nog even goed smaken! Alle meiden zijn trouwens heel erg lief en kundig!

Om 12 uur zat de eerste groep aan de tafel, voorzien van een lekkere verse smoothie of ander drankje. LOOkX specialiste Charlotte nam ons mee in de wereld van LOOkX huidverzorging en vertelde ons meer over de producten van LOOkX. LOOkX is een Nederlands merk, maar de producten worden gemaakt in Milaan. De huidverzorging is onderverdeeld in een aantal groepen en aan de hand van een huidmeting kregen alle deelnemers de perfecte producten op hun lijstje. Natuurlijk ging daarna iedereen lekker zelf aan de slag!

De make-up werd verwijderd met een fijne oogmake-up reiniger (die niet in de ogen prikte en alle make-up moeiteloos verwijderde), daarna werd de huid gereinigd met een cremige cleanser, waarna de heerlijke vitamin scrub door iedereen werd gebruikt. Daarna nog even een maskertje en vervolgens werd de huid verzorgd met een fijne huidolie (maar 3 druppeltjes) en een dagcreme.

Ik zag heel wat stralende huidjes voorbij komen en ik heb ook gemerkt dat de deelneemsters het erg leuk vonden om meer te weten over de producten van LOOkX, maar ook over huidverzorging in het algemeen. Bij Charlotte van LOOkX ben je zeker aan het goede adres als je op zoek bent naar advies, ze weet enorm veel! Het beste advies dat ze gaf ging over fase 1 van LOOkX huidverzorging, de producten die je gaat gebruiken als je huidproblemen hebt of een extreem gevoelige huid. Dit is een simpele productlijn met een goede reiniger, toner en beschermende dagcreme, die de barrierefunctie van de huid herstelt waardoor deze rustig wordt en problemen vanzelf lijken op te lossen. Wil je zelf ook eens advies van een LOOkX schoonheidsspecialiste? Zoek er dan eens één op bij jou in de buurt: http://www.lookx.nl/salon/finder

Na afloop van de huidverzorgingsworkshop werden alle dames ook voorzien van een mooie LOOkX make-up naar hun eigen keuze. LOOkX heeft een behoorlijk uitgebreide oogschaduwcollectie die zowel kleurrijk als naturel is. Maar natuurlijk kun je er ook terecht voor foundation, concealer, blushes, poeders en lipproducten. Je koop de oogschaduws los en koopt er een los, navulbaar doosje bij.

Trots op de mooie LOOkX producten!

We kregen de primeur van de herfst/wintercollectie, een collectie die duidelijk gefocust is of op de ogen of op de lippen! De donkere kleuren (zwartwit of grijs/blauw) oogschaduws combineer je met de nude tinten op de lippen en de meer naturelle tinten combineren heel goed met de felle rode tinten op de lippen. De oogschaduws zijn heel erg pigmenteerd, tik de kwast dus zeker even af voordat je de oogschaduws gaat aanbrengen.

De 6 dames die aan de make-up workshop deelnamen waren stuk voor stuk heel enthousiast en maakten bij zichzelf de looks na, natuurlijk weer onder begeleiding van Charlotte en haar collega's. 

Janilee van de huidverzorgingsworkshop kreeg een mooie donkere ooglook op! 

Blauw is de kleur momenteel! Haha...we matchen wel heel erg goed!

De lieve Emmanuele was ook nog even bij MAC geweest voordat ze naar LOOkX kwam, heerlijk om zulke make-up liefhebbers te ontmoeten!

De lieve en knappe Tara met haar vriendin hebben volgens mij echt een gezellige middag gehad! En Tara was volgens mij heel blij met het advies om de roze lipgloss te veranderen door een warmere kleur, dat staat haar echt geweldig! 

Met alle meiden van de make-up workshop! Dank jullie wel voor de gezellige dag Tara, Femke, Emmanuelle, Tamara, Shannon en Linda. Jullie gingen nog mooier weg dat jullie de pop-up store binnenkwamen, allemaal dankzij LOOkX

Dank je wel ook lieve Cindy en jouw LOOkX team, wat zijn het allemaal lieve meiden die ons heerlijk hebben verwend. 

Na afloop liep iedereen natuurlijk niet met lege handen de LOOkX pop-up store uit, ze werden allemaal verwend met een mooie goodiebag voorzien van huidverzorging of make-up. En natuurlijk werden er ook wel wat nieuwe producten aangeschaft! Mijn aanraders zijn zeker de fijne eyeliner exclusives (die blijven perfect zitten) en de heerlijke vitamin cocktail scrub. Last but not least mag ik zeker de deelnemers aan de huidverzorgingsworkshop niet vergeten : Nirmala, Duygu, Lucia en vriendin, Tamara en Janilee....bedankt voor jullie komst!

Wil jij meer weten over LOOkX? Neem dan eens een kijkje op de uitgebreide website van LOOkX (www.lookx.nl) of ga morgen nog langs bij de Pop-up store aan de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam. Natuurlijk kun je ook naar een LOOkX schoonheidssalon bij jou in de buurt. 

Deel dit artikel
Back to top