Nieuws

Boots No.7 Share the feeling - een internationale zoektocht naar lokale beautygeheimen

Volgende week heb ik een paar leuke dagen in het vooruitzicht, ik vlieg op maandag naar Londen waar ik naar toe ga, samen met 6 andere bloggers, op uitnodiging van het merk No.7. Ik heb jullie er al eerder over verteld in het artikel waarin ik op zoek ging naar het Nederlandse beautygeheim. Dat heb ik inmiddels gevonden en neem ik maandag mee naar Londen, maar laat ik nog iets vertellen over de trip.

Ik maak deel uit van een groep internationale beauty- en fashionbloggers, afkomstig uit alle delen van de wereld (letterlijk!). No.7 is een merk dat in Nederland misschien minder bekend is, maar in Engeland één van de topmerken is op het gebied van betaalbare cosmetica. No.7 is het eigen merk van de apothekers/drogisterijketen Boots, volgens mij één van de grootste ketens in de U.K. No. 7 introduceert volgende week een nieuw product en ter gelegenheid daarvan organiseren zij het Fabulous 7 event in Londen.

Meet the Fabulous 7

Debbie (Beautyscene.nl), Erk-erk (erk-erk.com) en Jen (mybeautybunny.com)

Meling (apple113.blogspot.fr), Mona (Hudabeauty.com), Line (lilisfashion.com) en Lisa (lisa.chic.se)

Tijdens onze driedaags verblijf in Londen worden we geïntroduceerd in de wereld van No. 7, o.a. door een bezoek aan de fabriek van Boots/No.7, een beauty tour door de wijk Camden town, een treatment in een chique hotel en door met elkaar onze lokale beautygeheimen te delen. Natuurlijk neem ik jullie mee, ik zal tijdens de reis naar Londen regelmatig foto's delen op Facebook, Twitter of Instagram.
Ik kijk er echt naar uit, want de andere bloggers uit landen als Thailand, Hong Kong, Dubai, U.S.A. Zweden en Noorwegen zullen vast geweldige beautygeheimen meenemen! Ik ben het meest nieuwsgierig naar het geheim uit Dubai, zou dat een mooie parfum zijn of toch iets van rozenwater? En uit Azië komen natuurlijk de meest aparte beautyproducten, dat wordt zeker iets verrassends. 

The Boundary is voor 2 nachten mijn home away from home

Maar....zal mijn beautygeheim nu ook wel de moeite waard zijn? Uit mijn onderzoek op social media en Beautyscene heb ik niet echt één beautygeheim kunnen ontdekken, we zijn in Nederland toch wat te verdeeld en gericht op andere landen denk ik. Toch heb ik wel een mooi lijstje gemaakt met mijn top 5 (met dank aan jullie input trouwens, dat heeft zeker geholpen!):

- de make-up van Ellis Faas
- the perfect system van Trind
- een flesje Heineken bier voor glanzend haar
- Truffle by Fuente, de zelfdenkende shampoo met truffel, meteorietstof en diamantpoeder
- onze eigen Dr. Jetske Ultee


Een eervolle tweede is onze eigen Jetske Ultee, bekend van haar blog, t.v. optredens en natuurlijk van haar eigen producten van en stichting Sunwiser. Jullie hebben de producten en Jetske zelf al vaker hier op Beautyscene gezien en dat is natuurlijk niet voor niets, ik ben groot van van Jetske zowel persoonlijk als op professioneel gebied. Wat mij betreft ontdekt de hele wereld Jetske, haar fijne adviezen hebben al heel wat mensen geholpen, misschien verovert ze binnenkort wel de hele wereld! 

Maar als het gaat om traditionele, huismiddeltjes...dan is het bier om voor glanzende haren te zorgen en dit te verstevigen de winnaar, dat is ons Nederlandse beautygeheim. Tenslotte is dat een tip die mijn oma zelfs als eerste noemde, iets wat zij vroeger al gebruikte om haar krullen mooi te houden en te laten glanzen. Kortom...het flesje Heineken gaat mee naar Londen, is ook iets handiger om mee te nemen in mijn koffer dan Jetske.

Natuurlijk ga ik jullie tijdens de trip op de hoogte houden, maar dat door Boots & No. 7 ook via hun eigen (Nederlandse) Facebook pagina : https://www.facebook.com/bootsnederland. Uiteraard zullen de verschillende bloggers ook op hun eigen blogs en websites schrijven over dit event en hou ik jullie natuurlijk ook via social media op de hoogte. 

Zijn jullie het eens met mijn beautygeheim? En zijn jullie ook benieuwd naar de andere beautygeheimen? Zorg dat je mij volgt op Instagram en/of Twitter, dan mis je geen enkel geheim! Natuurlijk zien jullie ook andere leuke dingen uit Londen, er staat nog een shopmorgen gepland!

Deel dit artikel
Back to top