Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 36 2013 (special edition)

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week en lees je ook even mee wat er op Beautyscene gaat veranderen?


Over een paar weekjes vind je de vernieuwde Rouge Dior in de winkels, met o.a. deze iconische rood met de naam (ofwel het nummer) 999.

Bij Ikea deze handige ladenverdelers gezien, ik heb binnenkort weer een nieuwe kast in te richten voor kleding i.c.m. make-up, ik denk dat ik deze SKUBBs maar eens ga inslaan, ze kosten EUR 6,99 en zijn er in verschillende kleuren.

Zondagavond naar het optreden van Lady Gaga gekeken op het iTunes festival in Londen, ik vond haar best goed! Vooral het nieuwe nummer Manicure is natuurlijk geweldig!

Van tijd tot tijd komt er weleens een outfitfoto voorbij op Instagram, zo kunnen jullie zien wat voor outfits ik zoal draag. Op de foto links een jurkje en schoenen van Diane von Furstenberg en op de rechterfoto een broek en zijden top van Hugo Boss met schoenen van Zara

Lekker! Na alle make-upjes en parfums is het best fijn een gebakje thuis te krijgen van parfummerk Bvlgari, vooral als het naar mandarijn smaakt, één van de noten van de nieuwe Omnia Crystallline l'eau de parfum

Robert Pattinson is de nieuwe Dior Homme, hij is het gezicht van de campagne die als motto een uitspraak van James Dean heeft, I love it!

In mei was ik op bezoek bij Jo Malone om kennis te maken met de heerlijke Peony & Blush suede, een combinatie van fruitige rode appel, zalige pioenrozen en een vleugje zachte suede. Deze geur is nu te koop bij de Jo Malone counter in de Bijenkorf in Den Haag.

Van shoppen bij Mayke in Oisterwijk word ik altijd heel happy, haha...dan ben ik maar oppervlakkig! Ik heb hele mooie shoes besteld die de volgende dag netjes werden afgeleverd in een prachtige verpakking! Als je houdt van merken zoals Isabel Marant, Alexander Wang, Stella McCartney en Tods dan moet je echt even gaan kijken op www.mayke.com

Donderdag was ik op bezoek bij Chanel en had ik een interview met een skincare expert die mij nog heel veel heeft verteld over de nieuwe Les temps essentiel ofwel de Synchronizing skincare, binnenkort een uitgebreide video met tips en weetjes!

Daarna door naar een lunch met de PR dame van Bobbi Brown, die mij heel blij maakte met het nieuws dat er deze herfst en winter aankomt! Een prachtige chocolade collectie die nog deze maand uitkomt is al heel leuk, maar de "hollywood glamour" collectie die rond de feestdagen uitkomt is ge-wel-dig!

MAC heeft ook fijne huidverzorging, wisten jullie dit? De nieuwste aanwinst is de MAC Lightful verzorgingslijn die vooral zorgt om de huidteint egaler te maken, de huid wordt dus niet lichter! Pigmentvlekjes zouden minder zichtbaar moeten worden als je de producten gebruikt, er is een cleanser, lotion, serum en creme te vinden in deze lijn. Je vindt de producten o.a. bij De Bijenkorf.
Er gaat wat veranderen.....

Ik maak direct even van deze gelegeheid gebruik om wat veranderingen bekend te maken die op Beautyscene gaan plaatsvinden, iets wat ik ook al had aangekondigd op social media. Don't worry, het zijn geen extreem ingrijpende veranderingen, maar ik vind het wel goed om even uitleg te geven. Beautyscene is al sinds 2009 mijn beautyblog, waar ik dagelijks schrijf over beauty, in eerste instantie vooral over mijn persoonlijke ervaringen. Dat is natuurlijk nog steeds zo, maar langzaam maar zeker zijn er ook merken en onderwerpen bijgekomen die minder goed bij mij passen.
Dat gaat veranderen, omdat ik het veel fijner vind om te schrijven over onderwerpen die mij aanspreken. Dat betekent dat er meer luxe merken te zien zullen gaan zijn op Beautyscene, de focus zal dus verschuiven van "alle beautymerken" tot merken in de niche en high end markt. Vergelijk het maar met de stap van De Bijenkorf, die sluiten ook winkels om zich te kunnen richten op hun "flagshipstores".
Meer luxe dus, maar vooral ook meer voor vrouwen die iets ouder zijn, vrouwen die zich misschien niet altijd thuisvoelen op beautyblogs van veel jongere bloggers, vrouwen die ook meer willen lezen over huidverzorging en mooie parfums. Misschien komt er ook wel iets meer mode en lifestyle op Beautyscene, dat moet ik nog even zien, jullie feedback daarover is van harte welkom. 

Natuurlijk ga ik fijne betaalbare producten en merken echt niet boycotten op Beautyscene, die blijven absoluut nog welkom, maar wellicht ben ik wel wat kritischer en zal ik echt alleen de allerfijnste producten of merken met jullie delen! Dat ga ik dan doen op vrijdag en zaterdag, dat worden de "budgetvriendelijke dagen" op Beautyscene, zo hou ik het een beetje overzichtelijk. Jammer genoeg betekent deze verandering wel dat de functie van junior redactrice zal vervallen, onze Malou zul je dus niet meer terugzien als schrijfster van artikelen. Dat vind ik echt jammer, want Malou is een getalenteerde schat die ik zeer heb gewaardeerd! Gelukkig blijft ze wel beschikbaar voor reviews en testpanels, dus wie weet zien we haar snel wel terug! Lieve Malou, dank je wel voor alles en heel veel succes met jouw nieuw opleiding logopedie!
Maar er is ook goed nieuws, mijn ex-stagiaire Vivianne komt terug! Niet als stagiaire (want ze is dit jaar aan het afstuderen), maar wel als
freelance medewerkster, die mij helpt achter de schermen, we wonen tenslotte ook erg dicht bij elkaar in de buurt, dat is heel handig. Je zult Vivianne dus zeker terugzien, soms als editor maar soms ook als degene die een comment beantwoord of een Facebook berichtje plaatst, Vief is back! Volg haar ook op Instagram!

Malou neemt afscheid
Lieve lezeressen,

Aan alle leuke dingen komen ook wel eens een eind, zo ook aan mijn Beautyscene avontuur. Door de veranderingen die plaatsvinden op Beautyscene vervalt mijn functie en jullie zullen mij hier dus ook niet meer tegenkomen. Jammer, ontzettend jammer vind ik het, want ik heb altijd met heel veel plezier de producten getest, gefotografeerd en erover geschreven. Schrijven voor een beautyblog is voor veel meiden, denk ik, een soort van meisjesdroom. Zo was dat voor mij ook. Ik heb het met veel plezier gedaan, ben blij dat ik een paar maanden heb kunnen proeven van het leven van een beautyblogger en zal het best gaan missen. Ook jullie! Ik vond het altijd erg leuk om de reacties van jullie terug te lezen, en te kunnen zien hoe veel mensen mijn artikel hadden gelezen. Was ik stiekem best trots op. Jullie zullen mij vast nog wel voorbij zien komen in de comments, want ik blijf mijn favoriete beautyblog natuurlijk nog wel dagelijks volgen. Debbie, en ook Vivianne, ik wil jullie bedanken voor de leuke tijd! Ik vond het een eer en hartstikke leuk om met jullie samen te werken! En ik hoop dat mede door de veranderingen Beautyscene alleen maar mooier en groter wordt! En lezeressen, jullie ook bedankt voor de support en het lezen van mijn artikelen!

Liefs, Malou


(volg Malou zeker nog op instagram)
Feedback is welkom

Heb je zelf leuke ideetjes over wat er op Beautyscene te zien of te lezen zou moeten zijn? Laat mij dit dan zeker weten, daar ben ik serieus erg benieuwd naar. Laat jouw feedback achter in een comment of stuur een mailtje naar info@beautyscene.nl o.v.v. feedback, dank je wel alvast!

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). Volgende week zie je een nieuw overzichtje, vast met superleuke foto's omdat ik 3 dagen naar Londen ga en daarna ook nog een dag naar Antwerpen, mijn telefoon is helemaal leeg en er is weer plaats voor 4.000 foto's, be prepared!!!

Deel dit artikel
Back to top