Algemeen

Sunday question - met wie zou jij wel een week van baan willen ruilen?

Regelmatig krijg ik mailtjes of comments van meiden en vrouwen die weleens een dagje met mij, als beautyblogger, zouden willen meelopen of ruilen. Het lijkt hen heerlijk om de hele dag omringd te zijn door mooie beautyproducten, ongestraft de hele dag nagels te lakken en een fijn persevent of luxe reisje mee te maken. Dat is natuurlijk ook geweldig, ik kan niet anders zeggen, het is toch een droomjob? Met wie zou jij weleens een week van baan willen ruilen, een beautyblogger, de bekende actrice of toch liever de dokter die levens redt?

Natuurlijk ben ik dik tevreden met mijn eigen leven, maar het is toch best leuk om af en toe eens te fantaseren? Ik ben nieuwsgierig van aard, dus vind ik het wel lastig om te kiezen tussen één baan. Ik zou best eens rechercheur willen zijn (en dan natuurlijk een misdaad oplossen) maar een week lang werken bij een MAC counter staat ook op mijn lijstje. Of is een bekende make-up artist zijn ook een optie? Dan wel graag tijdens New York Fashion week! Oh...wat dacht je van een week lang ruilen met de PA van Tom Ford? Dat is ook een droom, al moet dat heus een pittige job zijn! 

Keuze te over en als je er bij na gaat denken dan zijn er best heel veel banen op te noemen die ik graag een week zou willen vervullen, tenslott is het ook leuk om het eens van een andere kant te zien. Maar als ik echt moet kiezen, dan kies ik ervoor om de baan van Oprah Winfrey over te nemen. Ze is een bijzonder veelzijdige vrouw, die naast presenteert en interviewt ook programma's produceert, ze acteert en runt haar mega-onderneming. Ik zou best een weekje in haar schoenen willen staan, als het even kan ook met haar capaciteiten, want het zal zeker niet meevallen. Mag Oprah een weekje nagels lakken.....haha!

Met wie zou jij weleens een week van baan willen ruilen?
Deel dit artikel
Back to top