Nieuws

Love it - Charlotte Tilbury make-up @ Selfridges

Charlotte Tilbury is al jarenlang één van mijn favoriete make-up artists, ik zag haar werk regelmatig voorbij komen bij de looks die MAC maakt tijdens de verschillende fashion weeks. De looks van Charlotte zijn altijd extreem vrouwelijk, bijzonder draagbaar en vooral heel erg mooi, vooral door de sexy ogen en mooie glanzende huid inclusief glowy wangen. Charlotte heeft nu ook haar eigen make-up lijn, die o.a. te koop is bij Selfridges in Londen en laat ik daar nu volgende week naartoe gaan....

Vorige week werd dit nieuwe merk geïntroduceerd bij het luxe warenhuis Selfridges in Londen, uiteraard door Charlotte zelf die daar haar tips en trucs deelde met haar fans en de liefhebbers. Ik had daar heel graag bij geweest, ik heb echt enorme bewondering voor haar, zij is trouwens ook "de" make-up artist voor de shows van Tom Ford. Volgens mij is zij ook nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van zijn beautylijn, maar nu gaat Charlotte dus op zichzelf. Geen gek idee, want met haar kennis en professionaliteit moet dat wel prachtige producten van goede kwaliteit opleveren.

Multi-miracle glow GBP 45,00 - een cleanser, masker en balm in één product waar ik heel nieuwsgierig naar ben
The Rock chick look & the Golden goddess look

Charlotte heeft een behoorlijk grote collectie die varieert van huidverzorging tot make-up en prachtige kwasten, je vindt er eigenlijk alles wat je nodig hebt. Om te laten zien wat de producten kunnen doen heeft ze 10 make-up looks samengesteld die passen bij een persoonlijkheid. Dat kan jouw eigen persoonlijkheid zijn (ben je een rock chick? Of toch meer sophisticated?) maar natuurlijk kun je ook voor een bepaalde look kiezen als je eens een dagje of avondje iemand anders wilt zijn. 
Op de website van Charlotte kun je de look kiezen, waarna je precies ziet welke producten er zijn gebruikt, handig want zo hoef je het zelf niet meer uit te zoeken en kun je alles in jouw winkelmandje doen.

The Bombshell look
Luxury palette La dolce vita GBP 38,00

The perfect red kiss set GBP 73,00

Naast duidelijke foto's van de producten vind je ook handige filmpje die Charlotte heeft gemaakt, hierin zie je bijvoorbeeld wat je met een oogschaduwquad kunt doen, maar ze laat ook zien hoe ze een complete look maakt. 

Cheek to chic blushes Sex on fire GBP 30,00

Volgende week ga ik zeker langs Selfridges om de producten van dichtbij te bekijken en ik verwacht wel dat ik een "look" ga kopen, ik ben zo enorm nieuwsgierig! Nu nog even kiezen wie ik zou willen zijn? The Bombshell, the sophisticated of toch the rebel? Op de website van Charlotte Tilbury vind je alle informatie en producten, enorm veel foto's en een flink aantal filmpjes, zeker de moeite waard! www.Charlottetilbury.com.
Helaas kun je via de webshop (nog) niet bestellen omdat ze niet internationaal verzenden, maar dat doet Selfridges wel. De verzendkosten zijn GBP 15,00 en je hoeft geen invoerrechten of extra kosten te betalen omdat het een Europese webshop is, betalen doe je met een creditcard. www.selfridges.com

Welke look zou jij het beste bij mij vinden passen? Naar welke producten zijn jullie nieuwsgierig?

Deel dit artikel
Back to top