Reviews

Catrice Eve in Bloom collectie - review, foto's, swatches & look

Afgelopen weekend heb ik jullie verteld dat ik minder budgetmerken zal laten zien op Beautyscene en nu moet ik daar alweer vanaf wijken....moeten? Ja, dat moet ik, want ik zal altijd een uitzondering maken voor hele leuke, fijne en kwalitatief goede producten tegen een fijne prijs! Afgelopen vrijdag sloeg ik in het Kruidvat de Eve in Bloom collectie van Catrice is en daar zitten echt leuke producten bij, kijk je even mee naar mijn review?

Drie oogschaduwduo's, mooie lip/wang creme's, een geweldige highlighter en ook nog wat nagellakjes die er best mogen zijn, kortom....de collectie is echt de moeite waard. Ik ben vooral onder de indruk van de oogschaduws, die zijn erg mooi en vooral heel bruikbaar, binnen no time heb je een prima ooglook!

De lip and cheek creams zijn mooi gepigmenteerd, laten zich deppend goed verdelen, maar probeer ze niet uit te smeren, dan maak je er al snel een rommeltje van. Op mijn lippen vind ik ze niet geweldig, maar dat komt vooral omdat ze nogal droog zijn, de kleuren zijn op zich best redelijk!

Blossom me blossom you, Bed of flowers & Rosebuddy

De Loose moisturzing highlighter is heel fijn, de kleur is prachtig en het poeder voelt heel fijn aan op de huid, het lijkt een beetje te verkoelen. Daardoor smelt de highlighter mooi met de huid mee en ligt deze er dus niet bovenop, de kleur is een peachy/gouden tint zonder glitters. Breng de highlighter aan met een blendingkwast of een kleine blushkwast, dan krijg je het mooiste effect.


De oogschaduwduo's zijn echt heel fijn, de kleurencombinaties mooi en de oogschaduws zacht, gepigmenteerd en perfect in gebruik. De kleuren zijn natuurlijk wel redelijk naturel, misschien niet echt uniek, maar wel erg bruikbaar voor iedereen. Combineer de lichte kleur op het bewegende ooglid met de donkere kleur in de buitenste ooghoek en de arcadeboog voor een mooie, sophisticated look.


Bloomynous

Beauty Bouquet


Bed of flowers


Mijn look met Bed of flowers, dat ziet er toch prima uit? Let even niet op mijn wimpers, dit was de derde ooglook die ik maakte die dag en mascara laagje over laagjes aanbrengen is nooit een goed idee! Maar....het gaat dus om de oogschaduw!
Op mijn wangen en lippen heb ik Blossom me, blossom you aangebracht, dat is een mooie peachy tint die je direct lekker zonnig maakt qua uitstraling. Dit is mijn favoriete kleur van de drie.


Helaas heb ik geen tijd gehad om de nagellakjes voor jullie op mijn nagels te swatchen, vandaar de snelle swatches op het nagelwiel. De kwaliteit van de lakjes ziet er prima uit, lakken gaat makkelijk en de kleuren dekken in twee laagjes prima, ik heb ze niet getest op houdbaarheid, maar aangezien de lakjes van Catrice altijd goed zijn, zullen ze zeker niet tegenvallen!

Wil je meer weten over de Catrice Eve in Bloom collectie? Bekijk dan even dit artikel, daar vind je ook alle prijzen in terug. Mijn advies : ga eens kijken naar de oogschaduwduo's en kies er één uit die je mooie vindt, je zult zien dat je deze heel vaak gaat gebruiken. De highlighter is ook een must, net zoals minstens een Lip & cheek cream....in combinatie met een eyeliner of oogpotlood en mascara heb je dan een prima look! 
Deel dit artikel
Back to top