Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 37 2013

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met vooral foto's vanuit het buitenland?


Bibliotheek in het Victoria & Albert Museum

Eton Mess bij Daylesford organic, mijn favoriete Britse toetje

What goes on the body is as important as what we put inside

Daylesford organic

Ja, ik ben in Londen! Rode dubbeldekkers met Michael Kors aan de zijkant rijden echt overal!

Grappig, dit Essie setje met dunne & hoge flesjes heb ik nooit gezien in Nederland

Deze is ook nieuw voor mij, wel een supercadeau voor een aanstaande mama

Op de favorietenlijst Espresso martini <3 in de hotelbar van The Hoxton in Shoreditch

Yeah, even 5 minuten vrij omdat de taxi wat later was! 

Charlotte Tilbury make-up is echt mooi, ik heb het Rebel palette gekocht, samen met een blush en twee geweldige oogschaduwpencils <3

Ik heb deze nu kunnen weerstaan, maar ooit neem ik toch echt zo'n Lulu Guinness lippen clutch mee, ze zijn zo leuk!

Op de wishlist, en nu echt omdat ik deze nu in het echt heb gezien. Gelukkig ook te koop in Nederland bij Mayke (ik hou van die winkel), maar wel heel erg duur....en dat voor een niet leren tas. Waarom dan toch zo duur? Omdat Stella McCartney nooit leer gebruikt in haar ontwerpen, ze is zelf vegetariër en gebruik in principe geen leer.

Voor Bo meegenomen, een Tatty Divine ketting, dat is zo leuk om te laten maken, je kiest uit enorm veel designs, echt leuk!

Ik was op slag verliefd op deze schattige baby cheetah trui van French connection, prima op een jeans of zwarte legging

Goed nieuws, Sara Happ lipscrubs komen ook naar Nederland, nu echt en met het complete assortiment, o.a. te koop bij Babassu

Gezellig samen met Sem op pad! We waren op uitnodiging van Philosophy een nachtje in Hotel Julien in Antwerpen, wat een heerlijk hotel is dat toch, echt een aanrader voor een weekendje Antwerpen.

Dat wordt heerlijk slapen met de nieuwe spullen van Philosophy, niet normaal hoe we verwend zijn!

Eigenlijk moesten we allemaal een mooie zwarte pyjama aan, maar ik ben graag een beetje eigenwijs, 7 uur in pyjama is echt veel te vroeg! Ik heb dus mijn nieuwe LaDres jurkje aangedaan en mijn nieuwe Alexander Wang enkellaarsjes <3 (van Mayke.com)

Na het ontbijt samen met Sem naar de Kathedraal van Antwerpen, wat is dat toch altijd interessant om te zien, zo sfeervol ook met al die mooie kaarsen en versieringen.

Clutches met lippen zijn helemaal hot, deze zijn van Diane von Furstenberg.....ik heb er trouwens nog iets heel moois gekocht!

Zonder Antwerpse handjes mogen we natuurlijk niet thuiskomen, bij Philips biscuit koop je de allerlekkerste!
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). Volgende week zie je een nieuw overzichtje, mijn agenda is een stuk leger dan vorige week en dat betekent vast veel productfoto's en reviews. Maar...ik ga ook nog naar een hele bijzondere kapper, heb een gezellige cocktail en er komt vast nog wel iets leuks voorbij! Bedankt voor het lezen en volgen!
Deel dit artikel
Back to top