Blogs & Editorial

Editorial - Blessed <3

Tijdens mijn trip van afgelopen week in Londen kwam het opeens bij me binnen, wat ben ik een geluksvogel! Niet alleen mocht ik drie dagen in één van mijn favoriete steden op de wereld doorbrengen, maar ik heb ook nog eens enorm lieve mensen ontmoet. De trip werd georganiseerd namens Boots door een bureau dat gespecialiseerd is in social media, zij hebben de bloggers in kwestie bij elkaar gebracht en alles tot in de puntjes geregeld.

Dat was nog niet zo simpel, want de zeven bloggers vlogen elk in vanuit een verschillend land c.q. werelddeel, kwamen elk aan op een ander moment van de dag, vaak ook nog eens op verschillende vliegvelden. Toch verliep alles echt perfect, stonden de privé chauffeurs allemaal op tijd klaar om ons overal naartoe te brengen, je voelt je echt wel een "ster" als je business class vliegt en drie dagen verwend wordt tot op het bot. En dat allemaal omdat ik ooit voor de lol een blog ben begonnen over een onderwerp waar ik gek van ben, wat kan het toch raar lopen!

Nee, dit had ik echt nooit verwacht toen ik van start ging, ik had absoluut geen idee waar het naartoe zou leiden, misschien zou ik ooit weleens iets ontvangen om te testen? Ik wist dat sommige buitenlandse blogs dat weleens voor elkaar kregen, maar of dat in Nederland ook zou lukken? Ik had er een hard hoofd in, maar ben wel gestart met het aanschrijven of bellen van cosmeticabedrijven en PR bureaus. Het was echt pionieren, want ik was in Nederland een van de eerste beautybloggers en sommige pr mensen waren behoorlijk sceptisch (en dat is een understatement). Bij de meeste kreeg ik dan ook niets voor elkaar, al bleven ze altijd vriendelijk en beleefd. Gelukkig waren er ook mensen die geloofden in deze nieuwe tak van media….de beautybloggers en dankzij die lieve dames en heren kreeg ik weleens een productje binnen om te reviewen.

Dat was zeker groot feest, kun je je voorstellen hoe blij ik was als beautyliefhebber toen ik mijn eerste pot Clinique crème binnenkreeg? Een crème die nog niet eenste koop was in de winkel, heel gek natuurlijk. "Blessed"….dat voelde ik me toen en dat voel ik mij nog steeds! Misschien niet altijd meer als ik een product ontvang (want het wordt natuurlijk ook weleens een beetje gewoon), maar wel als ik mensen ontmoet die enthousiast zijn over mijn werk of als ik een mooi persbericht of speciaal product ontvang. Een mooie lipstick, een bijzondere parfum, nieuws over een nieuwe MAC of Chanel collectie….ik voel me dan echt bevoorrecht, dat is een mooi gevoel. Maar het is nog veel leuker als je nieuwe mensen ontmoet en dat heb ik deze week zeker gedaan, ik heb nieuwe vriendinnen gemaakt uit Thailand, Noorwegen, Zweden, Hong Kong, L.A. & Dubai….superleuk om ook eens echt internationaal te gaan, dan voel je je echt dubbel "blessed".

Wat de toekomst brengt? Dat blijft altijd de vraag, ik probeer niet vooruit te plannen, des te meer geniet ik van wat er komen gaat en dan hoef ik mij ook niet druk te maken als er iets niets lukt. Want dromen en plannen kan best leuk en inspirerend zijn, het kan ook frustrerend zijn als iets niet lukt. En als ik dan mag kiezen, dan ben ik liever "blessed" dan "frustrated"…...

Did you count your blessings today? 

XXX
Deb
Deel dit artikel
Back to top