Nieuws

Essence trend edition Beauty Beats girls on tour with Justin Bieber november 2013

Fans van Justin Bieber opgelet : vanaf november zal er bij het Kruidvat en Trekpleister een collectie van Essence te vinden zijn die helemaal geïnspireerd is door Justin. Essence is de officiële make-up partner van de tour van Justin en brengt speciaal daarvoor de Beauty Beats - girls on tour with Justin Bieber" uit. Kijk je mee naar de informatie?
Shimmer powder Swaaag! EUR 3,39

Blush Groupie at heart EUR 2,59

Mono eyeshadow EUR 1,69

01 Baby, baby, ooh! & 02 I'm backstage


03 As long as you love me


 
2 in 1 eyeliner The biggest fan EUR 2,99
Lipgloss EUR 1,9901 Groupie at heart, 02 Eenie meenie & 03 I'm backstage
Nail polish EUR 1,89

01 Baby, baby, ooh! & 02 I'm backstage

03 As long as you love me & 04 Groupie at heart
Paperprint manicure design EUR 1,39 & transfer solution EUR 1,89
Hairties EUR 1,99

Hmm...heel spannend ziet dit er niet uit en, uitgezonderd de paper manicure papiertjes zie ik maar weinig Justin terug in deze collectie, zelfs geen afbeelding op de verpakkingen. Dat lijkt mij een gemiste kans, maar er zal vast een reden voor zijn, ik denk alleen dat de fans het wel jammer vinden. Aan de andere kant zijn de kleurtjes en producten volgens mij wel prima geschikt voor de, meestal jonge, fans van Justin, Essence heeft het waarschijnlijk heel bewust zo gedaan. Zorg wel dat je er tijdig bij bent, de collectie is slechts tijdelijk te koop!

De Essence Beauty Beats collectie zal vanaf november t/m half december 2013 in de winkels van Kruidvat en Trekpleister te vinden zijn in Nederland. Wat vind jij van deze collectie? Ben je fan en wil je alles? Of laat je dit aan je voorbij gaan?

Deel dit artikel
Back to top