Nieuws

Essence trend edition Metal Glam november/half december 2013

Op vrijdag verzamel ik altijd het leukste beautynieuws uit de drogisterij voor jullie, vandaag is het typisch een Essence dag, compleet met nieuws over twee nieuwe collecties! Vanochtend hebben jullie al kunnen lezen over de Beauty Beats collectie, die misschien wel leuk is voor de Justin Bieber fans, maar minder spannend voor de "echte" beautyliefhebber. Die vinden misschien de Metal Glam collectie wel veel leuker, kijk je even mee?

Eyeshadow EUR 2,59
Hooggepigmenteerde metallic oogschaduws in zachte tinten met een metallic finish, ik hou vooral van de poederachtige tinten.


01 steel-ing the scene & 02 petal to the metal

03 glamour girls & 04 golden eye
Stick on eyeliner Petal to the metal EUR 1,99

Zelfklevende, herbruikbare eyeliner in zilver en roze-goud voor een feestelijke look, ik ben benieuwd hoe ze zullen staan bij een feestmake-up.

Lipgloss EUR 1,99
Lipglosses met mix van kleurpigmenten en ultrafijne glansdeeltjes die een metallic prisma-effect & perfecte dekking op de lippen geven.


01 petal to the metal

02 best dressed

03 glam-me
Blush 01 Glam-me EUR 2,89

Een glanzende en crèmige blush in een abrikoostint die op de huid een poederfinish geeft met een subtiele metaalglans.

Highlighting powder 01 Gold digger EUR 2,99

Een ultralichte, witgouden highlighting powder met een zachte, crèmige textuur en subtiele glanspigmenten.

Nail polish EUR 1,89
Nagellakken met elk een cool metallic effect.


01 steel-ing the scene & 02 petal to the metal

03 glamour girls & 04 gold digger
Gold topper 01 Steel-ing the scene EUR 1,99

Een topcoat met een hoge concentratie gouddeeltjes, al zal dat geen echt goud zijn denk ik...

Nail sticker EUR 1,99

Metallic hoogglans nagelsstickers die je binnen een paar tellen aanbrengt op jouw nagels en ook zonder problemen weer kunt verwijderen, voor een metallic effect zonder strepen!


01 silver star, 02 she’s so glamorous

03 glam-me.
Stick on jewels She's so glamourous EUR 1,99

Grappige stick on body jewels die je niet draagt op hals of polsen, maar dus gewoon opplakt!

Spelen met make-up is gewoon leuk, iets wat Essence toch altijd goed bekeken heeft in haar uitdagende collecties. Misschien is het helemaal niet jouw stijl, dan vind je dit misschien wat too much, maar eerlijk is eerlijk, Essence komt toch iedere keer met iets nieuws en unieks. De Metal Glam oogschaduws zijn in elk geval heel fijn, ik moet zeggen dat ik ook nieuwsgierig ben naar de blush in een tube, zou het effect een beetje lijken op NARS Orgasm? Dat zou toch mooi zijn!

De Essence Metal Glam collectie zal vanaf november t/m half december 2013 te koop zijn bij de winkels van Kruidvat en Trekpleister in Nederland, natuurlijk is deze collectie ook tijdelijk te koop. Waar ben jij nieuwsgierig naar? En zou jij gaan voor de gouden nagelstickers of de Stick on jewels?

Deel dit artikel
Back to top