Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 38 2013

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Vorige week zaterdag was ik in de kleine, maar zeer complete Diane von Furstenberg boutique in Antwerpen.

Dit is echt een topaankoop!

Mijn Jo Malone stash groeit gestaag....vooral het combineren van de geuren vind ik erg handig en fijn...en lekker natuurlijk!

Handig, een wieltje waarin je knoflook kunt snijden/hakken, gekocht bij Dille & Kamille

Nee, dit is geen Slush Puppie, maar wel een heerlijke Sara Happ lipscrub

Deze week test ik de nieuwe Givenchy Teint Couture foundation, een zeer langhoudende, prima dekkende versie die zeker een eigen review verdient!

Klein bronzertje gekocht van Tom Ford, ik had er natuurlijk nog niet genoeg....

Mijn Diane von Furstenberg tas maakt zijn debuut, wat een fijne tas is het, vooral door alle handige vakken en het fijne formaat.

Yes, mijn Iphone is weer helemaal bij met IOS 7 en 4G via Vodafone, lekker snel twitteren, instagrammen en internetten

Even langs de Foodhall van Marks & Spencer in Amsterdam, mogen we dit a.u.b. ook snel in Rotterdam? Een bezorgservice mag ook!

Mijn haren werden gekleurd bij Mogeen, de haarsalon in Amsterdam die al veel prijzen heeft gewonnen. Senior colorist Lorin heeft bij mij een natuurlijke, iets donkere look gemaakt met gebruik van Wella Color ID, ik zal er binnenkort nog iets meer over vertellen.

Daarna door naar de Beauty Speed Date, waar ik binnen 1,5 uur maar liefst 17 verschillende merken (her)ontdekte. Dat was even zweten, maar alle leuke nieuwstjes zijn het meer dan waard. Deze OPI Pure topcoat van de Mariah Carey collectie komt in november uit, even sparen want deze kost wel EUR 39,90.


De liquid sand lakjes van deze collectie zijn ook mooi, ze zijn trouwens alleen in een mini-setje te koop, er zijn twee verschillende.

Interessant deze Ultimate Vitamin C Booster van Babor met maar liefst 20 % vitamine C, dat moet erg gunstig gaan werken op de pigmentvlekken

Daarna door naar de officiële opening van de Jo Malone boutique in De Bijenkorf in Den Haag, waar ik mij weer niet kon inhouden.....

Yeah, ik ben blij met deze nieuwe aanwinst! Na een paar jaar Mini toch maar weer eens een VW....rijdt wel iets comfortabeler dan de Mini en ziet er best stoer uit in het wit.

Na een paar dagen snuffelen ben ik eruit, Sì van Giorgio Armani is echt erg fijn, de review volgt later samen met andere heerlijke herfstgeuren.

Op bezoek bij mijn broer betekent voor Bo altijd knuffelen met zijn kat Midas, dat is het broertje van onze Emo en zeker net zo lief!
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). Volgende week zie je een nieuw overzichtje, mijn agenda is een stuk leger dan vorige week en dat betekent vast veel productfoto's en reviews. Maar...ik ga ook nog naar een hele bijzondere kapper, heb een gezellige cocktail en er komt vast nog wel iets leuks voorbij! Bedankt voor het lezen en volgen!
Deel dit artikel
Back to top