Algemeen

Win: 2 X LG Pocket Photo Printer t.w.v. EUR 149,00

Lang geleden had ik al een kleine fotoprinter, handig voor als je snel en simpel foto's wilde afdrukken. Maar ja, je had toch stroom nodig en dat heb je niet altijd bij de hand als je onderweg bent! Onderweg foto's afdrukken? Is dat nodig> Natuurlijk! We maken tegenwoordig zulke leuke foto's met onze telefoon, die willen we toch gelijk delen met de mensen om ons heen? Met de handige Pocket Photo Printer van LG kan dat nu moeiteloos en jij kunt er één winnen! Hoe? Lees snel verder....

Ik heb er zelf ook één en natuurlijk heb ik de Popo (de afkorting van de Pocket Photo printer) voor jullie getest! De printer is net ietsje groter en dikker dan een IPhone en werkt compleet draadloos, hij gebruikt nl. wifi om de gegevens van de telefoon te ontvangen en de Popo is oplaadbaar via een USB kabel. 
De Popo gebruikt speciaal ZINK fotopapier dat helaas niet zo goedkoop is, maar het werkt wel prima. Je hebt geen inktcartdrige of iets dergelijks nodig, alleen dat speciale papier. Bij de Popo krijg je een setje met 10 velletjes papier die je in zijn geheel in de Popo legt.

Daarna maak je met wifi contact met de Popo, met de speciale app kun je dan binnen vijftien seconden jouw mooiste moment uitprinten en heb je de foto meteen je hand. Zo kan je overal en op elk moment met iedereen op de foto en deze vervolgens meteen uitprinten. Je kunt zelfs een tekstje of QR code met informatie aan de foto toevoegen, handig als je jouw Facebook- of twitter link wilt delen!

Kijk hier hoe de LG Pocket Photo Printer werkt:


WIN
Omdat het zo'n leuk apparaat is, is het helemaal leuk dat ik 2 LG Pocket Photo printers t.w.v. EUR 149,00  aan jullie kan weggeven! Om kans te maken op dit schattige apparaatje kun je meedoen aan de winactie! Hoe? Dat lees je hieronder:
  • like de facebook pagina van LG en Beautyscene
  • laat mij in een comment weten wanneer jij deze Popo zou gaan gebruiken? Tijdens een avondje stappen, in de klas, op de sportclub of tijdens een gezellig feestje op school? Iets anders mag natuurlijk ook, ik ben reuze benieuwd!
  • en stuur voor 30 oktober 2013 een email met daarin jouw (facebook) naam en adres naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. LG
  • vergeet geen van deze stappen en misschien krijg jij na 30 oktober 2013 wel een mailtje dat jij deze leuke Popo hebt gewonnen!


Succes!
Deel dit artikel
Back to top