Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 39 2013

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Leonor Greyl maakt al jaren geweldige haarverzorgingsproducten op basis van botanische ingrediënten, mijn moeder is al jaren fan, nu ga ik deze ook maar eens testen!

Wat zijn de roze voetenkussentjes van Azraël toch lief!

Yeah....Robin Thicke was bij het iTunes festival te zien, je kunt zijn optreden nog terugzien...te gek! Gelukkig ga ik hem in januari ook live zien, can't wait, ben al zooooo lang fan!

Heerlijke parfums voor deze herfst, binnenkort meer op Beautyscene

Fashionblogger Lisa uit Zweden plaatste deze week al een sneak peek van de Isabel Marant collectie voor H&M op haar Instagram, ik ben nog niet overtuigd...het is een beetje 2012?

Yes, op Rotterdam CS mijn eerste Pumpkin Spice Latte van dit jaar gescoord, wat zijn die toch lekker!

Gearriveerd in Parijs en direct aan een heerlijke lunch, hmmm. Ik was in Parijs op uitnodiging van MAC om backstage te gaan kijken bij twee mooie shows, natuurlijk komt daar nog een apart verslag van.

En door.....in de taxi naar het Palais de Tokyo. Heerlijk om door zonnig Parijs te rijden, hier op de Place de la Concorde met uitzicht op de Eiffeltoren

De musthaves van iedere make-up artist bij Paris Fashion week : Embryolisse als moisturizer, Bioderma als make-up remover en Homeoplasmine voor de lippen en/of op ruwe plekjes! Ik heb ze allemaal meegenomen om te testen, binnenkort meer

Na het backstage bezoek bij Barbara Bui hebben we de show bekeken en daarna nog even rondgekeken bij het bijzondere Palais de Tokio.

Op donderdag werd de nieuwste Metro Mode gelanceerd met Marlies Dekkers als gast hoofdredactrice, Vivianne was er voor ons even bij, zo leuk!

Hebben jullie de Metro Mode vrijdag ook gelezen? Nee? Dan kun je deze altijd nog nalezen op www.metronieuws.nl, hij is zeker de moeite waard! Marlies deelt ook haar beautygeheimen met de lezers.

Bij Printemps in Parijs viel mijn oog op de nieuwste herfstgeurkaarsen van Diptyque, Genevrier is mee naar huis gegaan en brandt "as we speak" wat een fijne geur is dat.

De visuals voor Rouge Dior zijn prachtig, vooral die met de jeans, rode pumps, prachtige tas en de mooie Natalie Portman, ik hou ervan!

Bioderma koopt je gewoon bij de Pharmacie of drogist in Frankrijk, er zijn verschillende producten

Wat een leuke nieuwe Bourjois collectie spotte ik in Parijs, in Nederland heb ik deze nog niet gezien, hopelijk krijgen we deze nogwel, de nagellakjes zien er superleuk uit.

Nagels lakken of nagellakken kopen doe je bij Printemps bij The Nail Kitchen! Ik hou ook van Kure Bazaar

Deze winter heb ik geen koude handen meer en geen statisch haar dankzij mijn Australische vrienden UGG Australia en Aussie <3
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). Volgende week zie je een nieuw overzichtje, er staan geen buitenlandse trips gepland maar wel wat leuke lanceringen en events. En ik krijg vast weer leuke dingen binnen die de moeite waard zijn! Bedankt voor het lezen en volgen!
Deel dit artikel
Back to top