Reviews

Giorgio Armani Scarabeo face & eye palette with red lips

Sinds deze zomer zijn de prachtige make-up producten van Giorgio Armani Beauty ook te koop in Nederland, iets waar fans van dit prachtige merk zeker naar hebben uitgekeken. Ik wel, al had ik al een fijn adresje om mijn Armani spullen te kopen, om precies te zijn de Belgische winkel en webshop Parfuma, zij stuurde mij onlangs het prachtige Scarabeo face & eye palette om te testen, kijk je even mee naar mijn review? En natuurlijk draag ik vandaag rode lippen, het is tenslotte Dress Red Day!


Scarabeo palette Venomous green, Rouge D'Armani 400 en Gloss Maestro 400

Vandaag is het Dress Red day, de dag waarop we door het dragen van iets rood even stilstaan bij de grote kans die vrouwen hebben op het krijgen van hart-en vaatziekten. Misschien niet zo'n vrolijk onderwerp, maar zeker belangrijk om bij stil te staan, je kunt de kans op hart- en vaatziekten in veel gevallen namelijk verkleinen door een gezonde levensstijl. Of het dragen van rode lipstick ook gunstig is voor het hart, weet ik niet, maar ik ben er wel gek op. 

Je hebt een tijdje geleden al kunnen lezen over de wintercollectie van Armani in dit artikel. Het is een beperkte collectie, maar wat er in de collectie te vinden is, is wel erg mooi. 


Armani Scarabeo face & eye palette in Venomous green EUR 72,00 - een palette met bovenin een gezichtspoeder/blush en daaronder drie glanzende oogschaduws in groentinten, compleet met twee applicators.

Natuurlijk vind je in het palette ook een grote spiegel, de buitenkant is gemaakt van glanzend zwart materiaal en het palette is stevig genoeg om mee te nemen.

Over het gezichtspoeder zit een extra glanzend laagje, dat na het eerste gebruik niet meer zichtbaar is. Toch blijft de poeder (of de blush) ook daarna mooi glanzend, dat is tevens de reden waarom ik het poeder niet als gezichtspoeder ga gebruiken, het is daarvoor te glanzend.

swatch Scarabeo palette face powder
De oogschaduws zijn mooi glanzend, goed gepigmenteerd en zacht om op te brengen. De middelste kleur is iets te zacht naar mijn idee, waardoor deze wel een beetje kan kruimelen. Duw de oogschaduw dus eerst op het ooglid, voordat je de kleuren gaat blenden, dan heb je het minste last. De donkergroene kleur heeft mooie lichte shimmers, maar kan ook behoorlijk goed worden opgebouwd voor een mysterieuze donkere look.

swatches Scarabeo Venomous green palette oogschaduws

Ik heb de drie kleuren gebruikt in een ooglook die je hieronder ziet. Ik ben gestart met een zwart oogpotlood aan te brengen op de wimperimplant, vervolgens heb ik de drie kleuren van licht naar donker aangebracht van de binnenste ooghoek tot aan de buitenste, de donkere kleur heb ik ook aangebracht in de arcadebook en onder het oog. Op het wenkbrauwbot heb ik Albatross van NARS aangebracht, een poeder dat je ook kunt gebruiken als highlighter op de wangen. Natuurlijk heb ik de fijne Eyes to Kill mascara van Armani gebruikt op mijn wimpers, ik hou al heel lang van die mascara!

de look met het Armani Scarabeo palette 

Zoals je ziet geeft het poeder een mooie, gezonde glow met een lichte kleur aan mijn wangen. De glow is echt prachtig, vooral als de zon erop schijnt! Door die glans is het misschien wel zaak om deze poeder met mate te gebruiken als je grove poriën hebt, dan benadruk je ze juist. Ik heb de poeder aangebracht met mijn MAC duo fibre kwast (nr. 187)

De complete look, samen met de Rouge d'Armani nummer 400, de klassieke rode lipstick aldus mr. Giorgio Armani himself. Dit zijn de klassieke lipsticks, die behoorlijk gepigmenteerd zijn en een laagje op de lippen achterlaten. Niets mis mee natuurlijk, maar als jij liever een lichtere textuur hebt, dan kun je de heerlijke Rouge Ecstasy ook proberen in dezelfde kleur, ook erg mooi.

De producten van Armani Beauty zijn inmiddels ook in Nederland te koop, maar het Scarabeo palette heb ik in de online shop van De Bijenkorf nog niet gezien. Waarschijnlijk vind je het wel bij de Armani counter in de Bijenkorf in Den Haag, de enige in Nederland. Wil je liever online shoppen? Ga dan zeker even kijken in de webshop van Parfuma, ze verzenden naar Nederland en je kunt er veilig betalen met o.a. iDeal. Ik koop er behoorlijk vaak producten (denk aan Tom Ford....) en ik ben erg blij met hun service!

Wat vind jij van deze look? Heb jij ook iets roods aan vandaag?

Deel dit artikel
Back to top