Nagel & Handen

KOH Galaxy nagellak collectie - swatches & review

We hebben inmiddels al heel wat herfst nagellak collecties voorbij zien komen en inmiddels is het wel duidelijk dat metallic de trend is! Diepe, warme kleuren met metallic finishes of met een mooie shimmers, liefst gebaseerd op edelstenen of insecten, aardse kleuren zou je kunnen zeggen. Of moet ik zeggen, hemelse kleuren? Dat is zeker het geval bij KOH, die zich voor hun Galaxy collectie heeft laten inspireren door het heelal. Kijk je even mee naar de swatches?

Als wij in de nacht uit ons raam kijken, dan zien we misschien de donkere, bijna zwarte hemel die verlicht is door witte sterren, hoe kun je daar nu door geïnspireerd worden? Zo lijkt het misschien niet zo bijzonder, maar als je ons heelal eens van dichterbij bekijkt door een telescoop, dan zul je verbaasd staan door de kleuren die je ziet. De planeten, de sterrennevels, alles heeft een unieke kleur en juist daardoor heeft KOH zich laten inspireren.


KOH Milky Way - taupe bruin met paars-rode shimmer - een chique kleur met een twist, van een afstandje lijkt het een "gewone" taupe maar in het zonlicht shimmeren de shimmers je tegemoet, mooi!

KOH Magnetic - paars-roze lak met witte en blauwe shimmer - lekker knal en vrolijk, deze warme fuchsia met shimmery twist, een feestelijk lakje dat vooral goed past bij een basic zwarte outfit met mooie matte roze lippen

KOH Falling star - diepe paars met  witte, roze en blauwe shimmer - knallend paars blauw, een kleur waar ik verliefd op ben, maar ik hou dan ook van paars. Misschien een tikje gedurfd, maar ik draag deze kleur graag als ik een jeans draag.

KOH Universe - intense bordeauxrood met een bruin/rode shimmer - een perfecte kleur voor deze herfst die heel goed past in het modebeeld waar je deze kleur enorm veel ziet bij tassen en schoenen, ik heb zelf ook een bijpassend paar! Een kleur die ik al verschillende keren heb gedragen, vooral mooi bij donkergroen en natuurlijk bordeaux

KOH Stardust - helder rood met goud/oranje shimmer - vurig rood, als brandende haardvuur waarbij we komende weken vast weer kunnen zitten, lekker in een gebreide, mohair trui en zachte joggingbroek, cosy!

KOH Atmosphere - krachtige donkergroen met gele shimmer - dit is ook een prachtige kleur voor deze winter, mooi te combineren met okergeel en donkerrood, maar ook perfect bij een mooi zwart jurkje met dikke panty en enkellaarsjes, deze groene nagellak maakt het dan net iets spannender
Wat vind ik van de KOH Galaxy collectie?

Een prima collectie van modieuze kleuren nagellak van zeer goede kwaliteit. Stuk voor stuk lakken de KOH lakjes, opnieuw, probleemloos, in twee laagjes heb je een perfect resulaat. Maar eerlijk gezegd is dat met één laagje ook al het geval, als je haast hebt voldoet dat eigenlijk ook prima. De droogtijd van de lakjes is kort en de houdbaarheid lang, een prima combinatie! Mijn favorieten zijn zeker Universe, Atmosphere en Falling star, waarbij ik je echt kan aanraden om de eerste twee te kopen, dit zijn perfecte herfstkleuren! Zo zie je maar weer, zelfs in Nederland worden prachtige nagellakjes gemaakt, dat is toch wel iets om trots op te zijn.

De limited Edition KOH GALAXY! is sinds september 2013 te koop bij de luxe parfumerieën en drogisterijen, de KOH Flagship Stores in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag en Eindhoven, de KOH self-service stores in de Bijenkorf Amstelveen, Arnhem en Utrecht en via kohcosmetics.com. De adviesprijs van een KOH lakjesis EUR 14,99 (10 ml).

Wat vind jij van deze collectie nagellakjes? Zit er iets voor je bij?

Deel dit artikel
Back to top