Reviews

RiRi hearts MAC fall collectie - review, swatches & look

Er wordt al maanden naar uitgekeken en a.s. zaterdag 5 oktober is het dan eindelijk zover, de Riri hearts MAC fall collectie ligt dan in de winkels. De glimmende roze verpakkingen shinen je tegemoet en de producten zijn stuk voor stuk goedgekeurd door Miss Rihanna herself. De producten zijn stuk voor stuk prima draagbaar en wie weet lukt het jou ook wel om er net zo mooi uit te zien als Riri? Ik heb een aantal producten getest en jullie lezen mijn review in dit artikel....

De Riri loves MAC fall collectie is behoorlijk uitgebreid, in dit artikel kun je lezen welke producten er allemaal te koop zullen zijn, de collectie is zeer gelimiteerd verkrijgbaar en op = op. Dat is ook de reden waarom ik deze producten vandaag al laat zien, zo kun je ze wellicht nog op jouw shoplijstje zetten of ze juist eraf schrappen! Don't get your hopes up...ik denk dat het lijstje alleen maar langer wordt.

Her Cocoa eye shadow quad - een mooie combinatie van glanzende naturelle tinten die prachtig staan voor een verzorgde, glamourlook zonder al te heftig te zijn. De glans maakt het net even anders dan een "gewoon" nude palette maar misschien vind je deze kleuren best wel al terug in jouw make-up stash? De fans van MAC en Rihanna maakt het vast niets uit, die laten zo'n mooi, bruikbaar palette in een speciale verpakking echt niet liggen, het is dan ook bepaald geen miskoop, de oogschaduws zijn zacht, goed gepigmenteerd en geven een mooi resultaat.

MAC Her Cocoa eye shadow palette 
In het quad vind je een glanzende, warme goudtint, een matte zachte perziktint, een glanzende bronskleur met een vleugje rood en een meer diepbruine glanzende brons

Rihanna houdt van nep wimpers en ik moet je eerlijk zeggen dat het voor glamourlooks en fotoshoots een onmisbare accessoire is, ondanks alle beloftes van mascara fabrikanten! Haha...Rihanna draagt dus regelmatig nepwimpers en waarom dan niet haar eigen van MAC? De lashes op de foto zijn nr. 36, lashes die je ook in het vaste assortiment van MAC kunt vinden, ze zijn behoorlijk lang en glamourous.


Aanbrengen is makkelijk als je een beetje geoefend bent, zorg in elk geval wel voor een goede wimperlijm (van Duo), een pincet en een tandenstoker. Met die tools kun je de wimpers probleemloos en precies aanbrengen, je kunt ze na gebruik voorzichtig verwijderen en gewoon weer hergebruiken. Zijn ze een beetje vies geworden? Met een watje of doekje met make-up remover maak je ze weer schoon.

De ooglook met Her Cocao quad en de nr. 36 lashes van de Riri hearts MAC collectie, als je de wimpers helemaal onzichtbaar wilt maken kun je tegen het bandje nog wat eyeliner aanbrengen. Dat heb ik niet gedaan omdat ik de lashes alleen voor de foto heb gedragen, ik vond het toch iets too much voor overdag!

Riri Woo lipglass & pro longwear lippencil - Riri woo lipstick hebben we al twee keer gezien dit jaar, maar er was nog geen lipgloss en lip pencil in dezelfde kleur, gelukkig nu wel. Die zijn trouwens geweldig! De pro long wear lip pencil is ultra zacht op de lippen, zeer intens gepigmenteerd en blijft zitten als een huis! De lipglass is minstens zo mooi, heel dekkend, fijn te verdelen op de lippen en voor een lipgloss blijft deze best lang zitten, hij plakt wel iets maar niet overdreven. Hou je van de kleur van Riri Woo maar heb je zin in iets meer glans, combineer ze dan of draag alleen de lipglass.

v.l.n.r. Riri Woo pro long wear lip pencil, lipglass en lipstick swatches

MAC Riri Woo & Talk that talk lipstick - de matte lipsticks maken een comeback, mede dankzij Riri Woo die zo'n groot succes was. Na de roze/rode Heaux is het nu de beurt aan de kersenrode matte Talk that talk lipstick om zijn debuut te maken, een kleur die prima past in het modebeeld. Talk that talk is wel erg droog, weer een stuk droger dan Heaux en Riri Woo en dat maakt het aanbrengen niet zo makkelijk. Vooral op de "natte" delen van mijn lippen pakt de kleur niet optimaal, maar zelfs bij de randjes komt de kleur niet goed op mijn lippen. Waarschijnlijk gaat het beter met de pro long wear lip pencil in dezelfde kleur, maar dat zou toch niet te bedoeling moeten zijn. Ik vind wel dat de matte lipsticks steeds makkelijker aanbrengen naarmate je ze vaker gebruikt, misschien moet ik gewoon nog even doorstiften met Talk that talk. Riri Woo is natuurlijk een musthave als je die nog niet hebt! Geweldige kleur die iedereen prachtig staat, gewoon doen!

v.l.n.r. MAC Riri Woo, Talk that talk en Heaux

MAC Riri Woo lipstick & pro long wear lip pencil

MAC Talk that talk lipstick

Het blush & bronzer duo Hibiscus Kiss heeft in deze collectie ook de speciale roze verpakking, maar ik had deze in de zomer al gekocht, vandaar dat je hier de normale verpakking ziet. De roze is natuurlijk wel veel mooier, vooral ook omdat deze een spiegeltje heeft! Maar ja, om daarvoor nu weer een exemplaar te kopen gaat misschien een beetje ver. De bronzer is wel erg fijn, het is een kleur die vrij licht is en mooi opbouwbaar is, waardoor deze geschikt is voor verschillende huidkleuren. De blush is een roze tint die iedereen goed staat, het maakt de look lekker fris....dat kan Rihanna best gebruiken na al haar avonden feesten!
MAC Hibiscus Kiss blush & bronzer duo
De blush en bronzer zijn niet al te opvallend, maar wel mooi en heel bruikbaar voor dagelijkse look, zet ze een beetje meer aan als je wilt, dat mag best!
de look met het Her Cocao quad, de Talk that talk lipstick en de Hibiscus kiss blush/bronzer duo, de lashes draag ik (zichtbaar) niet meer

De Riri hearts MAC collectie zal vanaf 5 oktober 2013 te vinden zijn bij alle MAC counters in Nederland en België, zeer waarschijnlijk begint dan ook de online verkoop via Maccosmetics.nl. Of de collectie ook verkocht gaat worden bij de online shop van De Bijenkorf, weet ik nog niet, maar hou het zeker in de gaten als je niets wilt missen. Wil je alle producten uit de collectie nog eens zien compleet met de prijzen, bekijk dan dit artikel nog een keer.

Mijn advies.....haal alles wat je wilt, je zult er geen spijt van krijgen en als je dat toch krijgt, dan kun je de producten vast wel weer kwijt aan fans die de producten niet hebben kunnen kopen! Zo heb je nooit een miskoop, maar waarom zou je ook, Rihanna herself heeft alles goedgekeurd! En ik nu ook....al heb ik stiekem mijn twijfels over Talk that talk, niet tegen Riri vertellen hoor!

Deel dit artikel
Back to top