Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 40 2013

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


MAC heeft 6 nieuwe eye shadow quads in het assortiment, ik heb er 5 binnengekregen die ik binnenkort ga reviewen/laten zien!

Lege kommetjes betekent dat het lekker was, de courgettesoep was weer geslaagd! Simpel recept trouwens met courgette, ui, knoflook, groentebouillon en roomkaas, maar wel heerlijk voor deze tijd van het jaar!

Wat een prachtige verpakkingen hebben deze geuren van Pomellato, een Italiaans juwelenmerk dat nu ook geuren maakt. De drie versies worden verkocht bij Parfumerie Douglas.

Nieuwe foundation van Chanel in de test, ik ben tot op heden niet echt onder de indruk al is het zeker geen slechte variant. De foundation is heel glanzend, dekt maar matigjes en blijft (bij mij) niet echt goed zitten, ik test toch nog even door....

Yes, twee kaarten voor Justin Timberlak in the pocket! Ik moet nog wel een half jaar geduld hebben, gelukkig komen Maroon 5 en Robin Thicke al in januari. Naar Afrojack ga ik niet hoor...daar gaat Bo naartoe!

Mijn panterjas van Zara kan ook dit seizoen nog prima, wat een geluk...hoef ik niet naar een nieuwe op zoek! Ik draag hier trouwens de Mirrored Orchid lipstick van Estée Lauder

Dit was de rest van de outfit, gele top, zwarte broek en makkelijke Toms omdat ik even snel boodschappen ging doen

Het was natuurlijk de week van Riri hearts MAC! Hebben jullie alles kunnen shoppen wat jullie wilde? Ik wel, de blush en de Cream colour base zijn nog onderweg.

Goede aankoop dit tasje van Zara, groot genoeg om nuttige dingen in te doen en klein genoeg om als schoudertas te dragen zodat je je handen vrij hebt.

Donderdag had ik een afspraak met lieve Eline van Prins PR, we hebben heerlijk geluncht in de hotelbar van Van der Valk, top om daar af te spreken en ik kon zelfs nog even werken door de snelle wifi. Ik geloof dat ik maar vaker hier ga zitten!

En....ze hebben er echt heerlijke steak tartaar!

Eline bracht deze eye treatment mee, van het Amerikaanse merk GlamGlow, die gaat in de test! Ik moet ook nog steeds een artikel schrijven over de gezichtsmaskers....die kunnen dan mooi mee!

Hier maak je mij zoooooo blij mee, nieuwe verse noodle soup van Albert Heijn, ideaal voor tussendoor en als je weinig tijd hebt, nu nog allemaal even testen

Goed nieuws, Michael Kors heeft sinds deze week hun make-up lijn gelanceerd in Nederland, om precies te zijn exclusief bij Parfumerie Douglas. Nu nog alleen online, maar binnenkort ook in winkels, daarover hoor je zeker nog meer van mij. Voorlopig ga ik de producten eerst een even testen...ze zien er glamourous uit!

Heerlijke dry oil voor het lichaam met mooie shimmers, echt een aanrader en ook de Body cream is zalig, die gaat op de wishlist.

Nog meer fijn nieuws, Tom Ford brengt zijn Private Blend parfums, lipsticks en nagellakken ook naar Nederland. Vanaf november verschijnen ze eerst in de Bijenkorf in Amsterdam, hopelijk volgen de andere filialen (en de online shop) snel

En toen liep ik dus zo weer weg bij mijn afspraak, niet gek natuurlijk!

Philip B. is een kapper van bekende sterren, maar heeft ook haarverzorgingsproducten voor gewone mensen zoals ik! haha...nou ja, je voelt je in elk geval niet meer gewoon na het gebruiken van de Oud Royal forever shine shampoo, mijn haar ruikt heerlijk en "bouncet" inderdaad heel goed. Prijzig is het wel, deze shampoo kost EUR 78,00 (bij Babassu) maar Linda de Mol is ook groot fan!

Oh jee, ik ben kattenoppas bij mijn moeder, maar kijk nu eens wat Flodder heeft gedaan? Een giraffe vermoord....haha, ze vindt het volgens mij zelfs nog het ergste. Flodder is trouwens een zusje van onze Azraël en dochter van Yoshi.

Make-up van de dag, met een palette van MAC (rimal dahabia), Seduction blush van NARS, Heaux lipstick van MAC en bronzer van Dior.
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). Volgende week zie je weer een nieuw overzichtje, waarschijnlijk weer van een gezellige lunch, een mooie lancering en misschien ook nog een kijkje bij mijn huidtherapeute waar ik weer heen ga voor een peeling. En ik krijg vast weer leuke dingen binnen die de moeite waard zijn! Bedankt voor het lezen en volgen!
Deel dit artikel
Back to top