Nieuws

Guerlain Crazy Paris kerstmake-up collectie 2013

Binnenkort opent de compleet verbouwde Guerlain flagshipstore aan de Champs-Elysées 68 zijn deuren en om dat te vieren staat de kerstmake-up collectie van Guerlain helemaal in het teken van Parijs. Om precies te zijn het Parijs bekend van de can-can, Crazy Horse saloon en Moulin Rouge, een collectie zeer geschikt voor nachtvlinders! Ik ben er alvast heel enthousiast over, hoeveel prachtige Météorites kun je maken voor één collectie? Kijk je snel mee?Geen collectie voor muurbloempjes en vooral ook een collectie die eens echt anders is dan een klassieke kerstmake-up collectie. Die blinken namelijk meestal uit in goud, rood en zwart, met de nodige glitters. Guerlain doet het heel anders, met veel roze en paars, compleet met topcoat die oplicht onder black light. Ik ben vooral enorm blij met de prachtige Météorites Terracotta poeder, die zorgt echt voor een mooie gezonde glow en de schattige Petite robe noire shimmer powder is heerlijk! Met één spray in mijn haren, glinsteren ze mooi en ruiken ze heerlijk, je kunt het poeder ook aanbrengen op het lichaam.

Petite Robe Noire so crazy perfumed shimmer powder body & hair EUR 74,00 limited edition


Meteorites crazy pearls illuminating powder EUR 48,00 limited edition

Crazy terracotta healthy glow powder EUR 61,00 limited edition

Crazy meteorites radiance powder EUR 61,00 limited edition

Crazy Paris eye palette neon look EUR 48,00 limited edition

Rouge Automatique EUR 33,00 

660 Illusion & 661 Reflex (beide limited edition)
Rouge G de Guerlain EUR 48,00 limited edition

La Laque couleur 861 Sulfurous EUR 23,00 limited edition

Le top coat Ultra violet EUR 23,00 limited edition
Kunnen jullie je indenken waarom ik enthousiast werd van deze plaatjes? Inmiddels heb ik de producten ook in het echt gezien en geloof me, ze zijn alleen nog maar mooier en leuker. Natuurlijk ga ik de producten voor jullie reviewen, maar daar wacht ik nog heel even mee. De Guerlain Crazy Paris kerst make-up collectie zal vanaf 15 november 2013 te koop zijn bij alle Guerlain verkooppunten zoals De Bijenkorf, Parfumerie Douglas en ICI Paris XL.

Durf jij je een beetje te laten gaan deze feestdagen? Durf jij het wel aan om eens wat meer roze en neon accenten te dragen in plaats van goud, zwart en glitters?

Deel dit artikel
Back to top