Nieuws

Bobbi Brown & Katie Holmes collectie (Bijenkorf Amsterdam only)

Actrice Katie Holmes is de eerste celebrity die het gezicht is van het cosmeticamerk Bobbi Brown, een unicum dus die vooral tot stand is gekomen omdat de twee dames elkaar heel goed kennen. Om de samenwerking te bezegelen, is er nu een speciale, limited edition uitgekomen onder de verrassende naam : Bobbi & Katie collectie. Samen bedachten ze een handig palette en een schattig kwastensetje, dat meer dan perfect is "on the go".

Bobbi Brown weet als geen ander hoe ze Katie's simpele, polished look kan maken, ze is de ultieme Bobbi Brown vrouw naar mijn idee


altijd tricky natuurlijk, de make-up artist zelf opmaken! Of was het alleen even voor het fotomoment?


Bobbi & Katie palette EUR 75,00

In het palette vind je de volgende oogschaduws:

  • Pink Chiffon Shimmer Wash Eye Shadow
  • Brown Sugar Metallic Eye Shadow
  • Pink Quartz Metallic Eye Shadow
  • Black Cocoa Metallic Eye Shadow
  • Ballet Sparkle Eye Shadow
  • Stone Eye Shadow
  • Antique Rose Eye Shadow
  • Cream Eye Shadow

In het pakette vind je ook nog twee kleuren pot Rouge (Pretty Powerful Pink & Raspberry), die ook geschikt zijn voor gebruik op de lippen en een eye pencil in de kleur Chocolate.

Bobbi & Katie kwastensetje EUR 65,00
In het kwastensetje vind je de Mini Face Blender Brush, Mini Eye Shadow Brush, Mini Eye Sweep Brush en Mini Smokey Eye Liner Brush
Ik vind Katie echt een perfecte match met de make-up van Bobbi Brown, ze kiest altijd voor een redelijke natuurlijk, maar wel verzorgde look als we haar ergens in het openbaar zien. Met het nieuwe palette kun je volgens Katie en Bobbi de hele dag door zorgen voor een perfecte make-up, een rustige look voor overdag tijdens werk en als je daarna door moet naar een feestje, dan zet je alles net even wat zwaarder aan en breng je wat meer sparkles aan....en je bent er helemaal klaar voor. Katie en Bobbi hadden wat mij betreft ook nog wel 2 mooie lipproducten kunnen uitkiezen, dan was de collectie net iets meer compleet geweest, maar die kleuren kun je natuurlijk prima vinden in de vaste collectie van Bobbi Brown.
De Bobbi & Katie collectie is een limited edition en is vanaf deze maand exclusief te koop bij De Bijenkorf in Amsterdam en dus niet bij de andere verkooppunten helaas.

Vind jij Katie ook zo'n perfecte Bobbi Brown vrouw?

Deel dit artikel
Back to top