Algemeen

Chat jij tussen 20 en 21 uur even mee?

Vorige week hield ik een spontane, gezellige chat met een aantal lezers en dat was heel leuk om te doen! Vandaar dat ik vandaag (12 oktober 2013), tussen 20 en 21 uur opnieuw een uurtje achter de computer ga zitten om jullie vragen te beantwoorden. Nou ja, onder andere, ik vind het vooral ook een hele leuke manier om eens direct met jullie lezers in contact te komen. Dus ook al heb je geen vraag, je bent altijd welkom! Aanmelden kan via Facebook en/of twitter en het is vooral heel simpel, kijk snel mee!

De chatroom die je hieronder ziet is nu nog leeg, maar straks hoop ik natuurlijk dat deze volstroomt met leuke, lieve en gezellige lezeressen. Kom je ook een kijkje nemen? Je hoeft natuurlijk niet mee te tikken en het is al helemaal niet nodig om de webcam aan te zetten, dat doe ik dit keer ook niet. Maar volgende keer zeker wel, het is alleen zo dat het op zaterdagavond bij mij thuis meestal wat druk is en dat leidt nogal af. 

Het onderwerp van de chat van vanavond is : herfst make-up trends & welke huidverzorging moet ik gaan gebruiken nu het weer wat kouder en guurder wordt?

Heb je hierover een vraag of wil je mijn advies? Kom dan tussen 20 en 21 uur online en doe mee met de chat! Kun je de chat hieronder niet zien, ga dan via deze link rechtstreeks naar de chatroom op Tinychat : tinychat.com/beautyscenenl

video chat provided by Tinychat
Deel dit artikel
Back to top