Reviews

Wil jij de Clarisonic Mia 2 voor mij testen? Ik zoek 3 testpersonen!

Hebben jullie een tijdje geleden mijn review over de Clarisonic Mia 2 gelezen en gezien? Ben jij daardoor nieuwsgierig geworden en inmiddels druk aan het sparen om er één aan te schaffen? Of durf je er geen aan te schaffen omdat je bang bent dat de Clarisonic niet geschikt voor jouw gevoelige huid? Of geloof je niet dat zo'n apparaat echt een verschil zou kunnen maken in jouw strijd tegen vervelende onzuiverheden op jouw huid? Dan heb ik iets leuks, ik mag 3 lezeressen de Clarisonic Mia 2 met een waarde van EUR 149,00 laten testen, misschien ben jij wel één van de gelukkigen?

Wil je weten wat de Clarisonic Mia 2 is en weten hoe deze werkt? Lees het dan terug in dit artikel, daarin zie je ook precies hoe hij werkt en vertel ik je mijn ervaring.

Wat zoek ik?

Ik zoek drie dames (of heren) die de Clarisonic Mia 2 een maand lang, zorgvuldig willen testen op hun eigen huid. Dat betekent dat je de hele maand november minstens 1 keer per dag de Clarisonic Mia 2 moet gebruiken om jouw huid te reinigen. Zoals je in de review hebt kunnen lezen kost dat vrijwel geen extra tijd, maar het is natuurlijk wel zaak dat je de test goed uitvoert. Ik zoek dus serieuze testpersonen, die ook nog eens in een aantal korte reviews (3) en één iets langere review kunnen vertellen wat hun ervaringen zijn. Ik wil de Clarisonic laten testen door drie uiteenlopende testpersonen, ik denk bijvoorbeeld aan een jonger persoon die last van onzuiverheden heeft, een ouder persoon die een gevoelige huid heeft en misschien wel een man die het aandurft! Kortom, het maakt niet uit hoe oud of jong je bent en welk huidtype je hebt, je hebt allemaal evenveel kans! 

Wat verwacht ik van je en wat krijg jij?

De drie testpersonen krijgen in de eerste week van november 2013 de Clarisonic Mia 2 per pakketpost toegestuurd van Clarisonic, eventueel samen met een extra borsteltje dat past bij hun huidtype. Het is de bedoeling dat de testpersonen direct beginnen met testen, een week na ontvangst wil ik dan graag een korte eerste indruk, die zal gepubliceerd worden op de Facebook pagina van Beautyscene. Dit gaan we daarna nog 2 keer doen, het gaat dan telkens om een korte review/indruk.
Begin december is het dan de bedoeling dat je een meer uitgebreide review schrijft over de Clarisonic Mia 2, compleet met een voor- en na foto van jouw huid (mag een detail foto zijn, liefst natuurlijk een leuke foto van jouw hele gezicht). De drie testpersonen krijgen elk een nieuwe, ongebruikte MIA 2 van Clarisonic, compleet met een borsteltje dat past bij hun huidtype, natuurlijk mogen zij de Clarisonic na het testen houden. Niet gek natuurlijk, de waarde van de Clarisonic Mia 2 is toch EUR 149,00!

Hoe meld je je aan als testpersoon?

  • je stuurt voor 28 oktober 2013 een mail met informatie over jezelf en jouw huidtype, samen met een motivatie en een foto van jouw gezicht (wordt niet gepubliceerd) naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Clarisonic testpanel. De motivatie mag best uitgebreid zijn, alleen melden dat je de Clarisonic wilt testen is natuurlijk niet echt voldoende. Ik zoek vooral ook testpersonen die een duidelijke review kunnen schrijven.
  • laat mij ook even weten met welke gezichtsreiniger jij de Clarisonic Mia 2 gaat gebruiken en vergeet jouw adres niet te vermelden.
  • incomplete inzendingen zullen niet worden behandeld, hou daar rekening mee!
  • even een kleine toevoeging voor de beautybloggers onder mijn lezeressen, het is niet de bedoeling dat je deze Clarisonic gebruikt voor een review op jouw eigen blog, mocht je één van de testpersonen zijn. De exacte voorwaarden zal ik uiteraard toesturen aan de verkozen testpersonen.
  • corresponderen over deze oproep is niet mogelijk, oftewel....je hoeft niet te vragen of jij gekozen bent aan het eind van de periode, ik neem zelf contact op met de testpersonen.
Succes met het schrijven van een goede, duidelijke en enthouisiaste motivatie en het zoeken naar een leuke foto! Na 28 oktober 2013 neem ik per mail contact op met de drie gekozen testpersonen, hou jouw mailbox dan zeker even in de gaten!
Deel dit artikel
Back to top