Nieuws

Jo Malone - a season of magic - kerstmis 2013

Hoeveel dagen duurt het eigenlijk nog voordat het kerstmis is? Van mij mag de tijd best een beetje sneller gaan, ik reken er namelijk op dat ik onder mijn kerstboom op eerste kerstdag een aantal prachtige pakjes van Jo Malone kan vinden! Als verwende beautyblogger durf ik nooit zo goed om beautyproducten te vragen als cadeautje, maar voor "a season of magic" van Jo Malone maak ik graag een uitzondering. Kijk je mee naar de exclusieve kerstcollectie van dit jaar?

Zie je mij al zitten op kerstochtend? Welk pakje moet er eerst open?
Ik heb al eerder over Jo Malone geschreven, maar wellicht moet ik je heel kort nog even iets vertellen over dit Britse, luxe cosmeticamerk dat vooral bekend is door de heerlijke geuren. Sinds juni dit jaar is er ook een Jo Malone London boutique geopend in De Bijenkorf in Den Haag, tot vreugde van de Jo Malone fans.
Die zullen nu helemaal een gat in de lucht springen als ze zich realiseren dat de kerstcollectie nu eindelijk ook gewoon in Nederland te koop is, wat heerlijk! Er zijn een aantal handige setjes samengesteld, speciaal om eens kennis te maken met de producten van Jo Malone en er is een speciale home fragrance collectie uitgekomen met de geur van Pine & Eucalyptus, pijnboom en eucalyptus, daar breng je de kerstsfeer direct mee in huis.

Cologne collection EUR 80,00


Xmas hanging ornament EUR 25,00 met 9 ml cologne en 15 ml bodycream

Home collection EUR 210,00

Xmas cracker EUR 36,00 met 9 ml cologne, 15 ml body cream en 15 ml hand & bodywash

Travel candle collection EUR 75,00

Blue spruce deluxe candle EUR 150,00


Pine & Eucalyptus Reed diffuser EUR 60,00, Home candle EUR 50,00, Luxury candle EUR 320,00 en Room spray EUR 45,00

Als je iets koopt bij de Jo Malone boutique tijdens de periode voor de feestdagen, dan worden jouw kerstcadeautjes extra mooi ingepakt met een gestreept lint en een leuke kerstdecoratie. Kun je je voorstellen hoe nieuwsgierig je zou worden als je zo'n doosje onder de boom ziet liggen? Ik ben enorm benieuwd naar de Pine & eucalyptus thuisgeur, die moet ik heel snel eens gaan ruiken, de "date" met mijn moeder staat al, we gaan samen snuffelen. En wie weet....misschien koop ik dit jaar mijn eigen kerstcadeautjes wel en leg ik ze gewoon onder de boom? Moet kunnen toch?

Zou jij wel een Jo Malone pakje onder jouw kerstboom willen vinden? Jo Malone London wordt exclusief verkocht bij De Bijenkorf in Den Haag.
Deel dit artikel
Back to top