Nieuws

Givenchy Ondulations précieuses kerst make-up collectie 2013

De meest gebruikte kleuren in de kerstmake-up collecties van de afgelopen jaren zijn toch wel zwart, goud en rood. Klassieker krijg je het bijna niet en dus heeft Givenchy ook voor deze favorieten gekozen in hun Ondulatiuons précieuses collectie. Wisten jullie eigenlijk dat wetenschappers er nog steeds niet uit zijn wat de oorsprong van goud is? Een botsing van neutronensterren? Een meterorenregen of een supernova? Niemand weet het zeker, maar de conclusie dat goud uit de hemel is komen vallen is waarschijnlijk de juiste....

Persoonlijk ben ik meer gecharmeerd van goud dan van zilver, dat komt waarschijnlijk toch omdat goud mij beter staat, de warme gloed past beter bij mijn warme huidskleur. Ik ben dus erg enthousiast over de kleine collectie van Givenchy, vooral de must-have van de collectie, de Ondulations d'or. In dit prachtige, zwart-gouden doosje vind je een combinatie van zwart en goud, de prachtige print doet mij in elk geval denken aan een vallende ster. Je kunt zwart en goud apart gebruiken, maar ook mengen voor een diep bronzen tint. 

Ondulations d'or EUR 54,50


Lash sparkles Or précieux EUR 26,50 glitters voor op de wimpers, je combineert het met een zwarte mascara

Phenomen'eyes nr. 9 Bronze précieux EUR 30,00

Le rouge Givenchy EUR 34,00

nr. 311 Rose précieux & nr. 312 Violine précieux
Le vernis Givenchy EUR 20,50

nr. 13 Rouge précieux & no. 14 Bronze précieux

Sprankelende wimpers? Ik ben erg benieuwd hoe dat uitpakt, het geeft in elk geval best een feestelijk en glinsterend effect! De  lipsticks hebben een met goud versierde huls, prachtig om te zien. Maar het meest nieuwsgierige zijn we toch allemaal naar de Ondulations d'or? Binnenkort zal ik deze zeker voor jullie gaan reviewen!
De Givenchy Ondulations précieuses collectie zal vanaf begin november 2013 exclusief te vinden zijn bij de filialen van Parfumerie Douglas waar Givenchy verkocht worden en waarschijnlijk ook in de online shop (weet ik niet zeker).  

Ben jij nieuwsgierig naar de vallende ster van Givenchy? Ben jij een goud of zilver fan?

Deel dit artikel
Back to top