Nieuws

Vier de 2nd Aussieversary mee : maak kans op een hotelovernachting Aussie-style in Rotterdam

De herfst is volop aan de gang en de winter staat voor de deur. Dit betekent kortere dagen, kou en jammer genoeg statisch haar. Bijna de helft van de Nederlandse vrouwen (49%) ziet dit als dé grootste haarfrustratie in de winter. Dit blijkt uit een onderzoek onder 1.100 Nederlandse vrouwen, in opdracht van  haarverzorgingsmerk Aussie, dat inmiddels al twee jaar in Nederland te koop is. "No worries mate, Aussie’s got your back!" Deze winter zijn jouw lokken zacht en handelbaar, dankzij de Aussie Miracle Moist verzorgingslijn. Goodbye frustratie, hello Aussome hair!

Jullie herkennen het vast, want wie heeft er geen last van statisch haar in de winter? De koude lucht buiten en de hitte van de verwarming binnen zijn de nummer één vijand van je haar in de winter. Droog, statisch haar is het gevolg. Gelukkig is er wel iets aan te doen, namelijk je haar goed verzorgen met vochtinbrengende producten zoals de producten van de Moisture Repair lijn van Aussie.

De Miracle Moist-lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en 3 Minute Miracle (3MM). Deze heerlijke producten voeden en verzorgen beschadigd haar en zorgen ervoor dat jij net zo'n prachtige haardos krijgt als Katja Schuurman, Yolanthe Sneijder Cabau of Lieke van Lexmond? Uit het onderzoek uitgevoerd door Maurice de Hond ter gelegenheid van de 2e verjaardag van Aussie in Nederland blijkt dat deze vrouwen de meest populaire coupe hebben.

Wat vliegt de tijd toch? Ik kan mij nog goed herinneren dat de producten van Aussie in 2011 eindelijk in Nederland werden verkocht. Ik, als fan, was daar erg blij mee! De afgelopen twee jaar heeft Aussie veel verrassingen voor ons in petto gehad, zoals de Aussie Angel Challenge, de Take the heat-collectie vorig jaar en de Aussie Special Street Art Editions van afgelopen zomer.

En wie jarig is trakteert! Aussie viert daarom haar 2nd Aussieversary in Nederland met een mooie winactie! Naast dat ze op een aantal websites en blogs heerlijke Aussie-pakketten weggeven, is er ook nog een geweldige hoofdprijs te winnen: een hotelovernachting Aussie-style in Rotterdam voor twee personen t.w.v. €400,-! Ik ben behoorlijk trots dat ik deze fijne winactie mag hosten namens Aussie! Zelf ben ik namelijk groot fan en vooral extreem verliefd op de heerlijke 3 Minute Miracle Reconstructor, een intensief haarmasker. Ik neem zelden de tijd voor een haarmasker (slechte zaak, I know), maar voor een 3MM maak ik regelmatig even tijd. Na het haren wassen even drie minuten inwerken, terwijl ik bijvoorbeeld in die tijd mijn gezicht reinig. Dat past perfect in mijn routine. Het resultaat: makkelijk doorkambaar, glanzend haar met een heerlijke geur die dagenlang blijft ruiken!


Waterfront sauna kamer in designhotel Mainport in Rotterdam
Wat kan je precies winnen?

Je slaapt in designhotel Mainport in Rotterdam in de Waterfront Saunakamer. Deze kamer heeft een modern Australische uitstraling en heeft een privé-sauna en whirlpool! Maar voordat je kunt wegdromen in deze heerlijke kamer dineer je in het "Down Under" restaurant van het hotel. Wat een Aussome prijs!

Het Aussie-style arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Overnachting in een Waterfront Sauna kamer  met privé sauna en whirlpool
  • Live cooking 'Champagne' ontbijtbuffet
  • Keuze uit 25 minuten Hamam behandeling of ontspanningsmassage in Spa Heaven
  • Verzorgd diner voor twee in Mainport’s restaurant ‘Down Under’ met een fles wijn
privé sauna op de hotelkamer, wat een heerlijke verwennerij
Hoe maak je kans op deze "aussome" prijs die Aussie weggeeft ter gelegenheid van de 2nd Aussieversary?
  • beantwoord de onderstaande vragen en vul jouw email adres in op het onderstaande formulier
  • meedoen kan tot 2 januari 2014, daarna zal Aussie direct contact opnemen met de winnaar
Succes met jullie deelname! Ik raad je aan om mee te doen, want Rotterdam is een heerlijke stad om een paar dagen te verblijven. Als je nog tips nodig hebt om te winkelen, laat het mij dan zeker weten. Meer informatie over Aussie vind je op www.aussiehair.com/nl/
Deel dit artikel
Back to top