Blogs & Editorial

Debbie's favorieten - mijn favoriete beautyproducten van september 2013

Iedere maand deel ik mijn favoriete beautyproducten met jullie, soms gecombineerd met minder fijne producten die ik natuurlijk ook weleens tegenkom. De maand september was een goede maand, ik heb zulke mooie, nieuwe producten ontdekt en heb eigenlijk geen echte tegenvallers voor jullie. Misschien een beetje saai, maar aan de andere kant heb ik weer heel nieuwe favorieten zoals het Rich chocolate palette van Bobbi Brown, de Genevrier geurkaars van Diptyque en de geweldige base en top coat van Guerlain. Kijk je even mee?

Omdat ik weet dat niet iedereen altijd in staat is een video te bekijken (althans, niet direct omdat je bijvoorbeeld op jouw werk bent), zal ik mijn favorieten nog even kort met je doornemen.

Mijn favorieten
Jullie zijn vast niet verrast dat je het palette van Bobbi Brown voorbij ziet komen in mijn favorieten, wat een prachtige palette is dat toch! Echt een aanrader waar je vast heel veel plezier van zult hebben, een perfect palette voor zowel overdag als 's avonds. Ook is het Her Cocoa palette van MAC is een beauty, net iets glanzender, maar de kleuren zijn redelijk neutraal en zeker goed draagbaar. Mijn dure Tom Ford bronzer uit Londen is gelukkig geen miskoop, pfff...wat een opluchting! Mijn nieuwe ontdekkingen zijn o.a. de geweldige base & top coat van Guerlain, ik ben behoorlijk onder de indruk van de lange houdbaarheid van deze combinatie met een willekeurige andere nagellak, zeker een aanrader. Volume in mijn haar, daar hou ik best van, maar ik wil wel graag dat ik mijn handen nog steeds door mijn haren kan halen, het moet dus niet te plakkerig zijn en dat wordt het zeker niet met de Biosilk Root lifter. Oh ja, de Estée Lauder Idealist eye illuminator heb ik ook weer herontdekt, de combinatie met mijn NARS creamy concealer is erg fijn, het frist mijn oogopslag direct even op.  Kortom, het zijn echt toppers, als je tijd hebt moet je het filmpje zeker even bekijken!

You Tube
Ben jij inmiddels ook al geabonneerd op mijn YouTube-kanaal en volg je mij al op Instagram? Dan hoef je helemaal niets te missen en ben je altijd op de hoogte van mijn favoriete producten!

Wat zijn jouw favoriete beautyproducten van de afgelopen maand?

Deel dit artikel
Back to top