Nieuws

Lancôme Happy holidays kerstmake-up collectie 2013

Lancôme brengt tijdens speciaal voor de feestdagen een onweerstaanbare collectie in beperkte editie uit die lijkt te glinsteren in een regen van kristal. De make-up is dan ook meer dan stralend: de ogen glinsteren, de lippen eveneens, de nagels hebben een heerlijke glans... kortom Lancôme pakt uit met een luxueuze collectie voor de aankomende feestdagen. Ik ben vooral enorm gecharmeerd door de heerlijk visual met het model in het verenjurkje met rode strikje, zo ben je zelf een cadeautje! Kijk je even mee naar de informatie over de Happy Holidays collectie?

Vernis In Love EUR 17,50

071 Étincelle d’Argent & 520 Étincelle de Neige
L’Absolu Rouge EUR 31,50
 132 Caprice 189 & Rouge Étincelle
Ombre Hypnôse Dazzling EUR 27,00
Diamant Argenté
Émeraude Éternelle

Quartz Taupe

Saphir Noir
Hypnôse Velours Multi-Wear Eyeliner Patches EUR 27,50 (3 setjes, die meerdere malen zijn te gebruiken)

Hypnôse Star Étincelle Édition Noir Midnight EUR 31,00

Highlighter 001 Rose Étincelle EUR 52,00

Het product dat het meest opvallend is in de Lancome Happy Holidays collectie is zijn toch wel de velours eyeliner patches! Gedurfd hoor, van zo'n klassiek en chique merk als Lancôme toch is, om zo'n soort product uit te brengen.Ik ben er zelf wel nieuwsgierig naar, mijn ervaring met soortgelijke eyeliner patches is nl. nogal wisselend. Ook ben ik erg benieuwd naar de Ombre Hypnose Dazzling, de kleuren zien er prachtig uit en ik weet dat de formule geweldig is, zeker de moeite waard om eens nader te bekijken als de producten in de winkels liggen. Natuurlijk laat ik jullie binnenkort weer een aantal producten uit de collectie zien, waaronder de prachtige Rose étincelle highlighter, liefde op het eerste gezicht!

De Lancôme Happy Hollidays 2013 collectie zal vanaf begin november 2013 te vinden zijn bij de Lancôme verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL en Parfumerie Douglas. De producten zullen slechts tijdelijk verkocht worden!

Zou jij het aandurven met de eyeliner patches? Of zou je dan toch liever een ander product uit deze collectie kiezen?

Deel dit artikel
Back to top