Nieuws

Bobbi Brown Holiday 2013 gift giving collectie

Ieder jaar brengt Bobbi Brown een speciale collectie uit die extreem geschikt is om cadeau te gaven tijdens de aankomende feestdagen. De Holiday 2013 Gift giving collectie van dit jaar bestaat weer uit handige en mooie palette's, vol fijne oogschaduws en lipproducten. Handig om mee te nemen in de clutch als je een leuk nieuwjaarsfeestje hebt, maar uiteraard ook erg fijn om cadeau te krijgen. De producten zullen vanaf november te vinden zijn bij alle verkooppunten van Bobbi Brown in Nederland, ga jij er ook een kijkje bij nemen?

Twlight pink lip & eye palette EUR 90,00
In het palette vind je 10 oogschaduws (ivory, dusk, canary,cool ivory, nude, slate, opal, truffle, twilght pink & espresso) en vier lip colors (twilight pink, nude pink, pale mauve en bronze pink) samen met een mini lip en oogschaduwkwastje

Smokey cool eye palette EUR 55,00
In het palette vind je ivory, graphite, smokey grey, truffle, platinum en caviar eye shadow.

Smokey warm eye palette EUR 55,00
In het palette vind je ivory, antique gold, blonde, golden chocolate, chiffon en espresso eye shadow.

Everyday pretty lip & eye palette en Date night lip & eye palette EUR 35,00 per stuk
In het Everyday palette vind je Pink beige en Mauve lip color, samen met bare sparkle liphloss en ivory, chino en espresso eye shadow, in het Date night palette vind je Sandwash pink en Berry punch lip color, samen met Diamond pink lip gloss, ivory, storm cloud en caviar eye shadow.

Lip gloss trio EUR 40,00 

Pink sugar shimmer lip gloss, Bronzed heather high shimmer lip gloss en Dusty rose lip gloss
Sequin shimmer brick eye palette EUR 60,00

Nude glow shimmer brick EUR 50,00
Old Hollywood train case EUR 225,00 (dit is een lege beautycase, er zitten geen producten in)

Ik zie weer een aantal mooie producten, al lijken ze wel erg op de producten van de vorige jaren, blijkbaar verkopen dit soort producten goed en loont het daarom weer om iets soortgelijks uit te brengen. Ik ben altijd verliefd op de Shimmer brick eye palettes, maar eerlijk gezegd gebruik ik ze vrijwel nooit omdat ze meestal licht van kleur zijn, iets wat ik gewoon minder snel gebruik door het jaar heen. Maar dat is heel persoonlijk, als je juist houdt van mooie, lichte en glanzende oogschaduws, dan is het juist een mooie kans. Dit soort palette's verkoopt Bobbi Brown maar heel zelden.

De Bobbi Brown Holiday 2013 Gift giving collectie zal vanaf november 2013 te vinden zijn bij de verkooppunten van Bobbi Brown, die je o.a. vind in De Bijenkorf, Parfumerie Douglas en Parfuma (België). 

Zie jij al iets wat je wel van dichterbij zou willen bekijken? Heb je nog voorkeur voor producten die ik kan reviewen? Laat het mij dan weten!

Deel dit artikel
Back to top