Nagel & Handen

The New Black Bottle Rocket glitter top coats swatches

Het leukste nieuwe nagellakmerk is toch wel The New Black, ik hou van de leuke setjes die ze uitbrengen en ben enorm onder de indruk van de kwaliteit. Jullie kennen ze misschien wel van de ombre setjes, met 5 verschillende (maar bijpassende) kleurtjes nagellak die iedere keer weer een verrassend resultaat geven. Binnenkort zijn er weer een aantal nieuwe setjes te vinden in de webshops, met daarin hele mooie glitter topcoats. In de Bottle Rocket setjes vind je telkens 3 topcoats die je kunt gebruiken over iedere nagellak, kijk je mee naar de swatches?

De setjes bevatten topcoats met verschillende effecten en kleuren, de glitters variëren van gekleurde flakes, glitterende pailetten en een combinatie daarvan. Je kunt ze het beste over een dekkende basislak aanbrengen, ondanks dat ze best dekkend worden na enkele laagjes. Toch heeft dat niet mijn voorkeur omdat de topcoats best dik van textuur zijn en je na meer dan 2 laagjes een te dikke laag nagellak krijgt die alleen maar sneller dan nodig beschadigd, zonde natuurlijk. Als je een laagje dekkende nagellak aanbrengt, dan heb je aan een dun laagje topcoat genoeg voor een feestelijk effect, handig natuurlijk voor de aankomende feestdagen!


The New Black Bottle Rocket State of independence EUR 15,95

Basis : Dior Electric blue met The new black Bottle rocket State of independence

The New Black Bottle Rocket We are floating in space EUR 15,95

Basis : The New Black jade nagellak met Bottle rocket We are floating in space

The New Black Bottle Rocket I had a dream EUR 15,95

Basis : The New Black zwarte nagellak met Bottle rocket I had a dream

De basislakjes heb ik zomaar gekozen, je kunt natuurlijk iedere combinatie maken die jij mooi of leuk vindt. Ik hou er persoonlijk altijd van om glitternagellak aan te brengen op een donkere basis, dan komen de flakes en glitters toch altijd het beste uit. Maar zoals je ziet bij het tweede, jadekleurige lakje, kan het ook prima op een lichtere lak. De topcoat van The New Black moeten iets langer drogen dan de normale, gekleurde lakjes, dat komt vooral omdat ze iets dikker van textuur zijn, iets wat normaal is voor glittertopcoats. 

Mesh & Lace EUR 26,95

From Russia with love EUR 26,95

Naast deze nieuwe setjes vind je binnenkort bij The New Black nog meer verrassende sets die perfect passen bij de modetrends van dit moment, binnenkort zien jullie meer van The New Black. Je koopt de nagellakjes van The New Black in hun eigen, Nederlandse, wegshop (www.the-new-black.com) of via Bol.com, binnenkort kun je deze Bottle Rocket setjes daar vast ook vinden.

Heb jij weleens nagellakjes van The New Black geprobeerd?

Deel dit artikel
Back to top