Reviews

Anastasia Bold & Beautiful kit - review, swatches & look

Het merk Anastasia Beverly Hills zien jullie regelmatig voorbij komen op Beautyscene, zeker de wenkbrauwproducten vind ik echt geweldig! Maar Anastasia heeft ook andere make-up producten, zoals de Bold & Beautiful kit, een kit met daarin 4 oogschaduws voor een natuurlijke look en een handige tools om wenkbrauwen perfect in model te brengen. Kijk je even mee naar de foto's, mijn review en een nude look die ik met de kit heb gemaakt?

De kit bestaat uit twee delen, die bij elkaar in een stevige kartonnen doosje zitten, de palette's zijn zelf ook gemaakt van stevig karton. Door de chique zwart met bronzen art deco versiering heeft de kit toch een luxe uitstraling. Kartonnen verpakkingen zijn over het algemeen wel erg praktisch omdat ze stapelbaar zijn en makkelijk mee te nemen. Dat is zeker ook het geval met deze Anastasia Bold & Beautiful kit, een kit waarin je alles vind voor een nette, nude look en mooi verzorgde wenkbrauwen.



Vol.1 Bold Brows
In dit palette vind je twee wenkbrauwproducten, een subtiel gekleurd poeder waarmee je de vorm van de wenkbrauwen eventueel iets kunt corrigeren en een gekleurde (vrij donkere) pommade waarmee je de haartjes goed op de plaats kunt houden. Op zich lijkt de combinatie niet zo handig, maar eigenlijk is dat juist wel het geval. Heb je lichte wenkbrauwen, dan gebruik je alleen het poeder, zit je er qua kleur tussenin, dan gebruik je een combinatie en voor donkere wenkbrauwen kun je ook prima alleen de pommade gebruiken. 


links de pommade en rechts de poeder

In het palette vind je een heel handig kwastje/borsteltje om de wenkbrauwen te kammen en de poeder of de pommade netjes aan te brengen.  Ook al gebruik je geen wenkbrauwpoeder of iets dergelijks, dan nog is het altijd een goed idee om de wenkbrauwen even door te kammen, zeker als je poeder of foundation gebruikt. Daardoor haal je het poeder of de foundation uit jouw wenkbrauwen, iets wat veel vrouwen vergeten en dat is niet zo mooi! Er zit ook een mini-pincet van goede kwaliteit in het palette, erg mooi maar echt nodig vind ik dit niet, ik zou bv. liever een mooie highlighter en een transparante wax in het palette hebben gezien, dat is veel praktischer.
Hieronder kun je het verschil zien als ik mijn wenkbrauwen wel of niet aanzet met poeder en pommade. Ik heb behoorlijk volle wenkbrauwen die ik alleen aan de onderkant epileer (en natuurlijk bij de neusbrug). Ik hou van deze natuurlijke vorm, ik zou nooit kiezen voor een onnatuurlijke vierkante aanzet of juist wenkbrauwen die te dun zijn, dat ook ook erg onnatuurlijk.

voor de Bold Brows set en na!
Vol.2 Beautiful eyes

In het tweede "boekje" vind je vier oogschaduws in natuurlijke kleuren, varierend van beige, koraal, taupe en bruin/zwart met glitters. De oogschaduws zijn vrij mat, alleen de koraalkleurige oogschaduws heeft een lichte glans en de donkere kleur heeft duidelijk gouden glitters. Op zich kun je met deze kleuren prima een nude look maken, maar heel spectaculair zijn de oogschaduws niet, de pigmentatie is niet verkeerd en de oogschaduws zijn prima te gebruiken. Ik vind alleen de combinatie van kleuren niet de beste, de koraalkleur is net een tikje te oranje en zou beter vervangen kunnen worden door een tint met iets meer goud. Maar goed, dat is waarschijnlijk ook gewoon mijn persoonlijke voorkeur, want zoals je hieronder kunt zien kun je er een mooie look mee maken.




In het doosje vind je ook een klein duo-kwastje, dat de oogschaduws heel precies kan aanbrengen maar iets lastiger is om de kleuren te blenden, daarvoor heb ik toch een blending kwast gebruikt want dat zorgt toch voor een mooiere overgang van de kleuren. Het kwastje is wel handig om de donkere kleur aan te brengen dichtbij de wimperimplant, als een soort eyeliner. Daar is het ook een prachtige kleur voor, ik hou altijd wel van een bijna zwarte kleur met wat gouden glitters.

Anastasia Beautiful eyes look

De Anastasia Bold & Beautiful kit kun je vinden in de Nederlandse online shop van Anastasia, www.anastasiashop.nl, de kit kost EUR 54,95. Dat is niet echt heel goedkoop (misschien zelfs aan de dure kant), maar je krijgt er natuurlijk wel een compleet pakket voor, zelfs met een pincetje. Kwalitatief is het een prima set, de kleuren zijn mooi naturel en goed te gebruiken als je houdt van een natuurlijke look. Als je wilt kun je de donkere kleur natuurlijk nog wat sterker aanzetten, dan oogt het behoorlijk smokey, kortom...je kunt er best wat kanten mee op. Voor mij zijn de wenkbrauwproducten prima, maar als je hele lichte wenkbrauwen hebt dan zijn de producten misschien wat te donker. 

Natuurlijk kun je bij Anastasia ook terecht voor "losse" producten, zoals mooie oogschaduwpaletten en wenkbrauwproducten in alle kleuren, dat is misschien nog wel een beter idee dan het aanschaffen van een complete kit. Anastasia Beverly Hills producten kun je trouwens ook kopen bij Parfumerie Douglas en Rob Peetoom. Binnenkort gaan we nog iets heel leuks doen met en bij Anastasia!!! Hou het zeker in de gaten! www.anastasiashop.nl

Deel dit artikel
Back to top