Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 43 2013

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Bo was afgelopen vrijdag toch naar Afrojack geweest? Blijkbaar had ik ook mee moeten gaan.....ik beschouw het maar als een uitnodiging via DM van mr. Afrojack himself, haha!

Gezellig samen met Sem en vriendje Cristo naar Legoworld in de Jaarbeurs in Utrecht, de herfstvakantie is begonnen!

Tuurlijk....mama speelt wel pakezel! Ik draag de Lego wel!

Ik ben nu al klaar voor de feestdagen met al deze mooie glitters voor mijn nagels van Maybelline, Essie en L'Oréal, vooral die van Maybelline zijn geweldig!

Over fijne nagellak gesproken, deze Scandal van Michael Kors is 5 dagen lang perfect blijven zitten, dit is dus dag 5! Ik heb de base en top coat van Guerlain gebruikt, ook geweldige producten!

Maandag vriendje Paul spotten achter de schermen bij de finale van Hollands Next Top Model, wat heeft hij het goed gedaan! Hij was de make-up expert van Maybelline tijdens de afleveringen en deed uiteraard de make-up tijdens de finale (met zijn team uiteraard). Ik ben fan van Paul, binnenkort meer over HNTM!

Heerlijk lunchen bij Sla (www.ilovesla.com) in Amsterdam, je kunt vast raden wat je daar alleen maar kunt eten? Heel veel salades, vers gemaakt en helemaal samengesteld zoals jij het lekker vindt!

Mooie foto van Bo bij Hotel Americain op het Leidseplein in Amsterdam, volg jij haar al op Instagram? Zoek naar Bokado

Lief cadeautje van Andrélon in mijn lievelingskleur, ter introductie van hun vernieuwde conditioners. Wat is het toch een geweldig ding!

De bruid en bruidegom...ofwel de prachtige feestelijke kerst uitvoeringen van Flowerbomb en Spicebom van Viktor & Rolf

Deze spannende krulset van Cloud Nine ben ik aan het testen, the O zorgt voor volume en mooie slagen in mijn haar, ik hou er nu al van!

Samen met Sem en neefje Evan naar de film Planes in de bios, grappig toch deze verschillende popcornsmaakjes? Zelf ben ik geen fan van popcorn, Sem en ik nemen altijd een bakje nachos met salsa, hmmmm.......Planes viel trouwens een beetje tegen, jammer!

Appeltaart (zelf gebakken) en lekkere Philosophy douchegel uit de speciale kerst/feestdagen collectie, binnenkort bij ICI Paris XL

The New Black is een geweldig leuk nagellakmerk met binnenkort weer een flink aantal nieuwe setjes, zoals deze mooie glitter topcoats, mooi over zwart

Yes, ik vond gisteren nog een nieuw doosje Winterglow thee van Pickwick, gelukkig nog steeds goed en heel erg lekker. Op Instagram bleken er nog veel meer fans te zijn, kan deze niet gewoon het hele jaar door verkocht worden?

Oei...boze One Direction fans toen ik op Instagram zei dat ik dit een vreselijk lelijk flesje vond....ja, sorry hoor, maar met dat gekke kroontje en roze tule oogt het ook niet echt stoer. De geur is zelf nogal....zoetig en meisjesachtig, precies wat past bij de doelgroep, dus prima in de markt gezet, ik ben geen fan! Haha...hoeft ook niet, want die zijn er genoeg. Kopen dus, bij Douglas om precies te zijn.

Yoshi is lief!

Moois van Bobbi Brown voor de feestdagen, ik ga het testen!
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). De aankomende week is de herfstvakantie weer voorbij, heb ik een paar leuke presentaties en lunches en moet ik dringend weer eens gaan shoppen. Bedankt voor het lezen en volgen!
Deel dit artikel
Back to top