Reviews

Gamila Secret Cleansing Bar Precious Pomegranate & win een mini-setje

Gamila's geheim is voor mij allang geen geheim meer, ik ben al heel lang fan van de bijzondere Gamila secret cleansing bars. De nieuwe variant van Gamila, Precious Pomegranate, werd door mij dan ook heel enthousiast ontvangen, ik ben gek op granaatappel! Maar, wel om te eten en drinken, mijn handen, lijf of gezicht ermee wassen is toch wel iets anders natuurlijk, maar....ik ben overtuigd, wat een heerlijke nieuwe aanwinst in mijn badkamer. Ken jij Gamila Secret nog niet? Dan heb ik een leuke kennismakingswinactie dit weekend!

Er zijn heel wat varianten van de Gamila Secret Cleansing bars, die elk een iets andere werking hebben of elk voor een ander huidtype geschikt zijn. Ze hebben elk ook een iets andere geur, maar dat is eigenlijk niet het belangrijkste, het gaat echt om de werking op de huid. Dit is was Gamila zegt over de nieuwste variant:

"De Precious Pomegranate cleansing bar (EUR 30,95) zorgt voor het behoud van een mooie huid door de regeneratie te stimuleren, de huidstructuur te verbeteren en de poriën te verkleinen. Onzuiverheden en acné verminderen bovendien na het gebruik van de Precious Pomegranate cleansing bar en het verouderingsproces wordt vertraagd. Granaatappel is een van de oudste fruitsoorten en wordt wereldwijd gezien als symbool voor vruchtbaarheid en levenskracht. Deze prachtige vrucht is een rijke bron aan vitamine C, ijzer en vitamine K, wat de bloedcirculatie stimuleert. Door de natuurlijke, licht exfoliërende werking worden pigmentvlekken lichter en zullen tekenen van vermoeidheid verdwijnen. Bovendien maakt de ‘Precious Pomgrenate cleansing bar’ de huid sterker en veerkrachtiger."

De Cleansing Bars van Gamila Secret zien er allemaal hetzelfde uit, een vierkante, vrij harde en ietwat droog uitziende bar die qua kleur kan variëren (afhankelijk van het seizoen waarin ze gemaakt zijn, zo natuurlijk zijn ze namelijk). Activeer de Cleansing bar met warm water en gebruik de bar voor jouw handen of lichaam, je zult merken dat er een vrij cremig schuim ontstaat, dat je eigenlijk even moet laten inwerken om de ingrediënten goed hun werk te laten doen. Wist je dat je de creme ook wat langer kan laten inwerken? Dan heb je direct een lekker gezichtsmasker! Of je gebruikt de creme als scheerzeep, dat kan zowel voor mannen als vrouwen, zeker omdat deze variant lekker fris en licht fruitig ruikt.


de ingrediëntenlijst van Gamila Secret Precious Pomegranate

In gebruik is een Gamila Secret cleansing bar heel erg zuinig, al is het wel belangrijk de bar na gebruik goed te laten drogen, leg het dus niet weg in een nat zeepbakje, maar zorg voor een plaats waar de bar goed kan drogen. Bij iedere kraan in huis ligt bij mij een bar, daar doen we echt maanden mee terwijl ze toch dagelijks meerdere keren worden gebruikt om handen te wassen.
Persoonlijk gebruik ik de cleansing bar niet (meer) voor mijn gezicht, maar dat kan echt wel, ze drogen de huid niet uit en deze nieuwe Precious Pomegranate variant (EUR 30,95) heeft ook nog eens een licht exfoliërende werking en dat is wel erg goed. Maar...dat kunnen mijn handen natuurlijk ook wel gebruiken, daar ontstaan nl. ook snel pigmentvlekken en dat voorkom ik graag. Weet je trouwens ook dat Gamila zelf zweert bij haar eigen huidolie in combinatie met de cleansing bar? Ze gebruikt nooit een creme, maar altijd de fijne olie om haar gezicht te hydrateren en te beschermen. Vooral als je een droge, gevoelige huid hebt is dat echt wel een aanrader!

Bekijk ook dit filmpje eens, zo kun je zien hoe de cleansing bars worden gemaakt:


Wil jij weleens kennismaken met de cleansing bars van Gamila Secret? Dan heb ik iets leuks! Ik heb nl. 5 leuke setjes met 3 varianten van Gamila Secret cleansing bar in klein formaat die ik weg kan geven. Op die manier kun je kennismaken met de rustgevende Soothing Geranium, de meest luxe variant Wild Rose (ook voor de gevoelige huid) en de zalige geur van Lavender Heaven. Normaal kost zo'n setje EUR 25,95 maar ik geef vijf setjes weg aan mijn lezers.

Hoe maak je kans op 1 van de 5 Gamila Secret mini cleansing bars t.w.v. EUR 25,95?

  • like & deel dit artikel door op de facebook/twitter/google + knop te klikken
  • laat een comment achter waarin je moitiveert waarom jij deze set graag zou willen proberen 
  • je kunt ook een mailtje sturen met jouw motivatie naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Gamila, stuur dan ook jouw adres mee, onvolledige inzendingen worden niet behandeld
  • doe dit allemaal voor 15 november 2013 en na die datum ontvangen de winnaars een email van mij, zorg dus dat je een correct emailadres registreert bij het aanmelden als gebruiker


Gamila Secret kun je o.a. kopen bij Skins, Parfumerie Douglas en hun (Nederlandse) webshop die je hier vindt, de Cleansing Bars kosten tussen de EUR 23,95 en EUR 30,95, de gezichtsoliën kosten EUR 71,90 of EUR 81,90. Meer informatie vind je op www.gamilasecret.com.
Heb jij weleens een cleansing bar geprobeerd?

Deel dit artikel
Back to top